Οι περιβαλλοντικοί ρύποι επηρεάζουν το δέρμα μας

Ο καπνός από τα τσιγάρα, οι εξατμίσεις των αυτοκινήτων, ή ό,τι άλλο υπάρχει εκεί έξω και μας περιβάλλει, βρίσκεται παντού. Ειδικά όταν ζούμε ή εργαζόμαστε σε μια μεγάλη πόλη. Και ενώ όλοι γνωρίζουμε καλά τις αρνητικές παρενέργειες της ρύπανσης όσον αφορά στην ευημερία μας, γνωρίζατε ότι η ρύπανση μπορεί να έχει κάποιες τρομακτικές παρενέργειες στο δέρμα μας; Από την αφυδάτωσή του και το μπλοκάρισμα όλων των πόρων, μέχρι την πρόκληση μερικών από τα σημάδια πρόωρης γήρανσης του δέρματος – αυτές οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές δεν εμφανίστηκαν από τη μια μέρα στην άλλη! Η ρύπανση μπορεί να προκαλέσει κυριολεκτικά ένα μεγάλο χάος στην επιδερμίδα μας.

Έχουμε οξυγόνο στο περιβάλλον μας, αλλά οι περιβαλλοντικοί παράγοντες – όπως το κάπνισμα και ο ήλιος – προκαλούν ελεύθερες ρίζες οξυγόνου, μας προειδοποιούν οι δερματολόγοι. Το οξυγόνο είναι συναισθηματικός τύπος. Και για το λόγο αυτό του αρέσει να συνδέεται με το περιβάλλον γύρω του. Όπως ας πούμε, με το καπνό από το τσιγάρο για παράδειγμα. Το οξυγόνο διαχωρίζεται από αυτόν, ψάχνοντας κάποιο άλλο ταίρι, όπως το κολλαγόνο. Φανταστείτε το κολλαγόνο του δέρματός σας, σας πολλές ελαστικές ταινίες από καουτσούκ. Όταν οι ελεύθερες ρίζες προσκολλούνται πάνω τους, γίνονται ξηρές και άκαμπτες, με αποτέλεσμα να χάνουν την ελαστικότητά τους.

Προτού όμως αναζητήσετε ένα απομονωμένο καταφύγιο στο δάσος, μακριά από τη ρύπανση, σας λέμε πως βρήκαμε τις καλύτερες ασπίδες ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, που μας υπόσχονται την καλύτερη άμυνα απέναντι στη ρύπανση της πόλης.

  1. Αυτό το εξαιρετικά δραστικό απολεπιστικό αναδεικνύει το λείο δέρμα και βοηθά στην αντιμετώπιση των βιοχημικών και περιβαλλοντικών επιθέσεων, οι οποίες επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος. Η προηγμένη αυτή φόρμουλα ενεργοποιείται κατά την επαφή με το νερό, απελευθερώνοντας ένζυμα, άλφα-υδροξυοξέα που λειαίνουν την επιδερμίδα και τεχνολογία κατά της ρύπανσης. Απορροφά τους περιβαλλοντικούς ρύπους και βοηθά στην αποτοξίνωση των πόρων. Βοηθάει στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών επιθέσεων που οδηγούν στην πρόωρη γήρανση.

 

  1. Το Flash Defence Anti-Pollution Mist της REN είναι ένα σπρέι που προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση που προκαλείται από τους ρύπους και τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. Συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας άμυνας της επιδερμίδας ενάντια στο οξειδωτικό στρες. Ψεκάστε το πρόσωπό σας, με μια μικρή ποσότητα από το προϊόν και απλώστε κάνοντας ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Μπορείτε να το εφαρμόσετε και πάνω από το μακιγιάζ.
  1. Το C E Ferulic, είναι ένας επαναστατικός αντιοξειδωτικός συνδυασμός που αποδίδει προηγμένη προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες φωτογήρανσης εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρώιμα σημάδια γήρανσης. Μειώνει ορατά τις ρυτίδες, συσφίγγει και αποκαθιστά τα λιπίδια στην επιδερμίδα. Για καθημερινή χρήση, πριν από την εφαρμογή της καθημερινής κρέμας. Ιδανικό συμπλήρωμα του αντηλιακού για καθημερινή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία από μέσα & από έξω.

 

  1. Αυτή η ευρέως φάσματος θεραπεία παρέχει προηγμένη προστασία από περιβαλλοντικές επιθέσεις προς υπεράσπιση του δέρματος ενάντια σε αντιδραστικά μόρια (συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων ριζών) τα οποία είναι γνωστό ότι προκαλούν κυτταρικές βλάβες. Εξαλείφει την εμφάνιση υπερμελάγχρωσης και επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση για επαναδιαμόρφωση του δέρματος. Ιδανικό συμπλήρωμα του αντηλιακού για αντιοξειδωτική προστασία από μέσα και από έξω.

 

You may also like