Οι πιο… άσχημοι παίκτες του φετινού Mundial (!), από τη Μαρκέλλα Χρυσοστόμου

Μπορεί η Ελλάδα μας να μην κατάφερε να προκριθεί, ακόμη και αν έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε, ωστόσο τα πράγματα δεν τελείωσαν εδώ… Μπήκαμε πια στην “τελική ευθεία” και στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ πλέον θα παρακολουθήσουμε από τις οθόνες μας τα παιχνίδια μεταξύ των 8 καλύτερων ομάδων του κόσμου, για το 2014.

Μόνο μια χώρα θα καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή και το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρόλλα αυτά, η τιμή είναι μεγάλη για όλους όσους έφτασαν μέχρι εδώ. Πέραν των ικανοτήτων όμως, γνωρίζουμε καλά όλοι και όλες μας πως το να είσαι στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι αυτομάτως κάτι που σου προσδίδει κύρος και φήμη. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ονειρεύονταν από μικρές, κάποια στιγμή στη ζωή τους, να παντρευτούν κάποιο ωραίο ποδοσφαιριστή…

Ας είμαστε ειλικρινείς κυρίες μου, αυτό είναι ένα άπιαστο όνειρο, που δυστυχώς θα παραμείνει για όλες μας, ανεκπλήρωτο (!) Ωστόσο, δεν μας χαλάει καθόλου θα έλεγα και μπορούμε να αρκεστούμε, στο να θαυμάζουμε τις ξεχωριστές υπάρξεις του ποδοσφαίρου μέσα από τα περιοδικά και τις τηλεοράσεις μας.

Δεν είναι λίγα τα άρθρα, οι λίστες και τα ενδεχόμενα γκάλοπ που κατά καιρούς διεξάγονται, για τους πιο ωραίους και ελκυστικούς άντρες που “υπηρετούν” τη μπάλα, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνουν καινούργια “Top 3”, “Top 5”, κλπ κλπ.

Σ’αυτό ακριβώς το σημείο, λέμε να διαφοροποιηθούμε. Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι έχουν όγκο δυνατοτήτων και αναρίθμητες ικανότητες στον χειρισμό της μπάλας, δεν είναι όμως τόσο… “προικισμένοι” εμφανισιακά, σε σχέση με κάποιους άλλους…

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν αυτούς τους λίγο διαφορετικούς τύπους ανδρών οι οποίοι, παρότι είναι αστέρια στον τομέα τους, όπως και να το κάνουμε, εμφανίσιμους δεν τους λες ρε παιδάκι μου… Εδώ, μόνο για εσάς, το Top 3 των πιο άσχημων ποδοσφαιριστών του φετινού Mundial. Έχουμε και λέμε…

Νο 3 – Marouane Fellaini (Μαρουάν Φελαϊνί)
10492148_1472017799706364_7517238758666002289_n
Ο Marouane Fellaini Bakkioui, τον οποίο θαυμάσαμε για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα έλεγε κανείς πως κατέχει επάξια μια θέση σ’αυτή τη λίστα, καθώς έχει πολλά εκκεντρικά στοιχεία στην εμφάνισή του, που σε άλλους θα αρέσουν και άλλοι θα τα απεχθάνονται, όπως για παράδειγνα το πιο αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό πάνω του, το φουντωτό του μαλλί. Ο Βέλγος διεθνής ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από το Μαρόκο, αγωνίζεται στο φετινό Mundial με την εθνική ομάδα του Βελγίου.

Νο 2 – Paulinho (Παουλίνιο)
10396307_1472017653039712_5851764358645912491_n
Ο γνωστός μέσος της Τότεναμ, ευρέως διαδεδομένος με το όνομα Paulinhο, έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική της Βραζιλίας το 2011 και έκτοτε είναι τακτικό μέλος της Σελεσάο. Ο 25χρονος παίκτης της Βραζιλίας προσέφερε και προσφέρει πολλά στην ομάδα με τις ικανότητές του, ωστόσο δεν θεωρείται απ’τους πιο “τυχερούς” εμφανισιακά, ειδικότερα όταν… απέναντι του έχει παίκτες με εξίσου καλές ποδοσφαιρικές ικανότητες, αλλά πολύ ωραιότερη εμφάνιση, όπως π.χ. ο Neymar.

No 1 – Àngel di Marìa (Άνχελ ντι Μαρία)
10477044_1472017343039743_3989170883760439832_n
Οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες είναι αδιαμφισβήτητες και ειδικότερα φέτος, όταν ο ίδιος, μαζί με τον Lionel Messi, έγινε “στήριγμα” για την Εθνική της Αργεντινής και έπαιξε με απαράμιλλο πάθος, σε μια ομάδα η οποία δεν έχει παρουσιάσει και το καλύτερό της πρόσωπο, μέχρι στιγμής, φέτος. Ο ίδιος χάρισε στην Αργεντινή το “κλειδί” για τους “8”, με το γκολ του έναντι της Ελβετίας, στο χθεσινό παιχνίδι. Παρότι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, με πάθος και ψυχή, ο ίδιος δεν φαίνεται να συγκινεί ιδιαίτερα το γυναικείο πληθυσμό, με πολλές να τον χαρακτηρίζουν εμφανισιακά από αδιάφορο μέχρι και αντι-ελκυστικό. Αυτές ήταν κάποιες από τις προσωπικές μας εκτιμήσεις, για τους… “άσχημους” του Μουντιάλ. Να ευχηθούμε με τη σειρά μας μια καλή τύχη και πολύ καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες… και φυσικά, να μην ξεχάσω… Neymar, αν το διαβάζεις, να ξέρεις πως ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!

You may also like