Οι πιο διάσημοι δίδυμοι

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε για τη Mary-Kate και Ashley Olsen,  και την Tia και Tamera Mowry, αλλά ήξερες ότι και η Alanis Morissette έχει ένα δίδυμο αδερφό;

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, υπάρχουν πάνω από δέκα διάσημες προσωπικότητες που μοιράζονται μια ιδιαίτερη σχέση με τα δίδυμα αδέρφια τους, συμπεριλαμβανομένης της Scarlett Johansson, Ashton Kutcher και Gisele Bundchen.

Επιπλέον, ήξερες ότι ο Siva Kaneswaran του boyband The Wanted  έχει έναν ολόιδιο αδελφό;

Scarlett Johansson & Hunter: Η Scarlett έχει ένα δίδυμο αδελφό, τον Hunter, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με την αδελφή του στην ταινία “Manny & Lo” . Ήταν επίσης πολιτικός σύμβουλος του Πρόεδρου Obama.

Alanis και Wade Morissette: Η 38χρονη τραγουδίστρια έχει ένα δίδυμο αδελφό, τον Wade, ο οποίος είναι indie pop-rock μουσικός, εκπαιδευτής γιόγκα, θεραπευτής και συγγραφέας. Ο γιος της Alanis, Ever και o Wade έχουν το ίδιο μεσαίο όνομα – Imre.

Gisele και Patricia Bundchen: Η δίδυμη αδελφή της Gisele, Patricia μπορεί να μην είναι ένα supermodel, αλλά είναι εξίσου πανέμορφη όπως και ο άγγελος της Victoria\’s Secret. Οι δυο τους μεγάλωσαν με τέσσερις άλλες αδελφές: τη Raquel, τη Graziela, την Gabriela και τη Rafaela.

Ashton και Michael Kutcher : Αλήθεια! Ο Ashton έχει ένα δίδυμο αδελφό, ο οποίος σήμερα ζει στην Αϊόβα με τον 8χρονο γιο του. Ο Michael διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση σε νεαρή ηλικία και υπεβλήθη σε μεταμόσχευση καρδιάς στα 13 του. Ο Ashton δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου, είπε ο Michael στο περιοδικό People για την αφοσίωση του αδελφού του.

Mary-Kate και Ashley Olsen: Οι 26χρονες δίδυμες σόκαραν πολλούς τηλεθεατές του Full House όταν αποκαλύφθηκε πως στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο Michelles! Τώρα, η Mary-Kate και Ashley είναι επιτυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες και έχουν  τη δική τους fashion line. Είναι επίσης, οι μεγαλύτερες αδελφές της Elizabeth Olsen.

Jason και Jeremy London: Τα 40χρονα δίδυμα αδέλφια είναι και οι δύο ηθοποιοί – ο Jason ήταν στο Dazed and Confused, ενώ ο Jeremy πρωταγωνίστησε στο Party of Five, 7th Heaven και I’ll Fly Away .

Tia και Tamera Mowry:  Η Tia και η Tamera είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τη δεκαετία του ’90 και τώρα έχουν το δικό τους reality show Tia & Tamera.

Barbara Pierce Bush και Jenna Bush Hager: Μπορεί να μη μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά η Barbara και η Jenna είναι οι δίδυμες κόρες του George W. Bush και της Laura Bush.

Για περισσότερους celebrities με τα δίδυμα αδέλφια τους, μπείτε στο MyTwins.gr

You may also like