Οι πιο εντυπωσιακές βιτρίνες στο Λονδίνο!

Επειδή δεν είναι εύκολο για όλους μας να «πεταχτούμε» μέχρι το Λονδίνο και να θαυμάσουμε από κοντά τις υπέροχες στολισμένες βιτρίνες, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τις δούμε και να τις απολαύσουμε από απόσταση. Εξάλλου η απόσταση έχει και το θετικό ότι δεν θα μπούμε στον πειρασμό να τα αγοράσουμε ούτε να μας απογοητεύσει το γεγονός ότι αυτά τα «Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α Π Α Π Ο Υ Τ Σ Ι Α» κοστίζουν όσο το ενοίκιο ενός μήνα . Από τα πολυκαταστήματα και τις μπουτίκ διαφορών σχεδιαστών, δείτε λοιπόν τις καλύτερες βιτρίνες για τα Χριστούγεννα του 2012 που είναι σαν να έχουν βγει από παραμύθι και κρατήστε αυτή την εντύπωση!

TIFFANY & CO
Το κατάστημα Tiffany & Co της Bond Street στο Λονδίνο κερδίζει το βραβείο για την πιο «Christmassy» βιτρίνα των Χριστουγέννων μέχρι στιγμής. Οι παραδοσιακές εικόνες του με θέμα τον ρομαντισμό, απεικονίζουν ένα σπίτι και ένα ζευγάρι και ενισχύουν την ιδέα να περάσουμε τις διακοπές στο σπίτι. Αυτό το χιονισμένο τοπίο έρχεται σε πλήρη ταύτιση με τα Χριστούγεννα και το στεφάνι που είναι διακοσμημένο στην πόρτα στο χαρακτηριστικό Tiffany μπλε χρώμα που έχουν τα κουτιά του οίκου.
Ένα άλλο παράθυρο δείχνει ένα ζευγάρι ενωμένο έτοιμο να φιληθεί κάτω από το γκι με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στο περβάζι του παραθύρου.

 

 

Harvey Nichols
Για τα Χριστούγεννα 2012, το κατάστημα Harvey Nichols έχει δημιουργήσει ένα πολύχρωμο εορταστικό σκηνικό με πάρτι στη Knightsbridge, με μια σειρά από γιγαντιαία λουλούδια και μια αφθονία από φώτα , καθώς και ένα στοιχείο από την Άπω Ανατολή εμπνευσμένο από τις τάσεις που παρατηρούνται στις πασαρέλες .Σε ένα άλλο παράθυρο αναδεικνύει μερικά από τα καλύτερα «partywear» του καταστήματος τα οποία εμφανίζονται με μια κούκλα μέσα σε ένα χρυσό κλουβί. Μία εναλλαγή του φωτισμού σε μπλε electric, και γιγαντιαία στολίδια είναι εκείνα που ολοκληρώνουν τη σύγχρονη αίσθηση των Χριστουγέννων.

 

 

Harrods
Τα Harrods παραδοσιακά έχουν από τις πιο εντυπωσιακές βιτρίνες κάθε Χριστούγεννα και αυτή τη φορά «κάλεσαν» μερικούς από τους πιο διάσημους φίλους τους για να βοηθήσουν στη δημιουργία της βιτρίνας με θέμα τη Disney. Δέκα πριγκίπισσες Disney είναι ντυμένη από διαφορετικό Οίκο Μόδας : η Σταχτοπούτα είναι ντυμένη με Versace, η Χιονάτη επανασχεδιάστηκε από τον Oscar de la Renta και μπορεί να τη δει κανείς δίπλα σε ένα κάστρο σε ένα από τα παράθυρα του διάσημου καταστήματος . Ενώ η Ariel , η Μικρή Γοργόνα είναι εκείνη που της δόθηκε ένα μαγικό make-over από τον οίκο Marchesa σε ένα υποβρύχιο σκηνικό.

 

Selfridges
Στο Selfridges στην Oxford Street του Λονδίνου, τα εορταστικά παράθυρα αναδημιουργήθηκαν με σκηνές από το 2012 και της καμπάνιας του φωτογράφου Bruce Weber, «Not Your Usual Christmas», συμπεριλαμβανομένου αυτού με πλήρη έκρηξη από κροτίδες, lego ανθρωπάκια και μπάλες ντίσκο. Ενώ το επόμενο παράθυρο δείχνει δύο πόνι να τραβούν ένα έλκηθρο γεμάτο με χριστουγεννιάτικα δέντρα και δώρα. Επίσης το κατάστημα Selfridges αφιερώνει ένα παράθυρο για τα παιδιά φέτος με φιλανθρωπικό σκοπό.

 

LOUIS VUITTON
Ο Louis Vuitton κρατά τα πράγματα σε πιο χαμηλούς τόνους με μανεκέν, σε διάφορες πόζες. Τα πολυτελή αντικείμενα με την υπογραφή του Οίκου κάνουν την εμφάνισή τους, όπως και μερικά τεράστια ασημένια ψαλίδια από ασήμι με το logo του must-have αξεσουάρ.

 

 

 

LIBERTY
Στο πολυκατάστημα Liberty στο Λονδίνο, τα παράθυρα του καταστήματος έχουν μετατραπεί σε ρετρό βαγόνια τραίνων ατμού. Μια ντυμένη “κούκλα” κάθεται κοντά στο μπαρ και θαυμάζει τα προϊόντα διαφόρων οίκων.

Αλλά στην πολυτελή οθόνη τα ανδρικά «μοντέλα» αναδεικνύουν τη μόδα και τις ιδέες του καταστήματος για δώρα.

 

 

 

BURBERRY
Η ναυαρχίδα του Burberry είναι φυσικά στο Λονδίνο και γνέφει στην ατμόσφαιρα της περιόδου των εορτών με τα κομμάτια από το φθινόπωρο / χειμώνα 2012 και τη συλλογή που συνοδεύεται από χρυσά μπαλόνια.

 

Christian Louboutin
Ο Christian Louboutin, εν τω μεταξύ, έχει στη βιτρίνα του ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από παπούτσια με την διάσημη κόκκινη σόλα να πρωταγωνιστεί για ακόμη μία φορά.

 

 

SMYTHSON
Το κατάστημα Smythson είναι «νοικοκυρεμένο» και στις βιτρίνες του εμφανίζεται ένα μείγμα από αξεσουάρ, χαρτικά και χαρακτηριστικά στοιχεία των Χριστουγέννων, συμπεριλαμβανομένων του μπλε πάγου καθώς και ποτηριών σαμπάνιας.

You may also like