Οι προβλέψεις των άστρων για το φθινόπωρο!, από τη Χριστίνα Θεοχάρη

wheel1Με τον Άρη στον Τοξότη και το τρίγωνο Δία-Άρη-Ουρανού, τα ζώδια της Φωτιάς είναι τα πιο ευνοημένα, με αμέσως επόμενα εκείνα του Αέρα. Οι σχέσεις παίρνουν φωτιά, οι αλλαγές είναι γρήγορες και σκληρές και νέα πρόσωπα εμφανίζονται. Τα Παρορμητικά του 2ου δεκαημέρου να προσέξουν εκεί γύρω στην Πανσέληνο/Έκλειψη, ενώ τα Σταθερά του 1ου δεκαημέρου στην αμέσως επόμενη Ηλιακή.

ΚΡΙΟΣ: Ώρα για δράση

H αγάπη, o γάμος σας ή ο/η σύντροφος σας θα αποτελεί τον πυρήνα γύρω από τον οποίο θα συγκλίνουν σχεδόν όλες οι σκέψεις και οι δράσεις σας. Με το τρίγωνο Δία-Άρη-Ουρανού, αν οι σχέσεις σας είναι κάτι λιγότερο από αυτό που έχετε ελπίσει ή ευχηθεί, θα υποστούν μεγάλες αλλαγές. Εκ πρώτης όψεως, η παρουσία του Ήλιου και της Αφροδίτης στο σπίτι των σχέσεων υπόσχεται αρμονία. Με Ερμή ανάδρομο και Αφροδίτη σε τεταμένες σχέσεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, έρχεται και στις 8/10, η έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στον άξονα Κριού-Ζυγού. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις. Τα πράγματα αρχίζουν να αναπτύσσονται σε απροσδόκητες κατευθύνσεις. Αποχωρείτε ξαφνικά από άτομα και συνεργασίες, ενώ ένας άνθρωπος θα εμφανιστεί σαν διάττων αστέρας στη ζωή σας και θα σας δελεάσει: θα αλλάξετε πορεία ζωής, σύντροφο ή δουλειά; Εσείς θα επιλέξετε!

ΤΑΥΡΟΣ: Προσεκτική πορεία

Εντάσεις, διαφωνίες και ανάστάτωση θα είναι μέσα το πρόγραμμα το φθινόπωρο, μιας και δεν θα πάνε πολλά όπως θέλετε. Θα υπάρχουν αλλαγές στο σπίτι ή στην οικογένεια, και με τη βοήθεια του Δία και του Ουρανού,οι αλαγές θα γίνουν πιο γρήγορα απ’ό,τι περιμένετε και θα σας ταρακουνήσουν. Νέα προσωπα μπορεί να σας προκαλέσον να σκεφτείτε πιο τολμηρά, ενώ η έκλειψη σε συνδυασμό με την σύνοδο Ήλιου με Αφροδίτη, θα δώσει σημαντικές εξελίξεις στη σχέση ή το γάμο σας ή και στη ζωή του /της συντρόφου σας, η εξέλιξη των οποίων θα είναι απρόβλεπτη, δυναμική και παρορμητική. Οι σχέσεις θα είναι πάντως στο επίκεντρο της ζωής σας αυτό το διάστημα. Απροσδόκητη τροπή μπορεί επίσης να πάρουν τα οικονομικά ή η καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανοίξτε τα φτερά σας

Το χαρακτηριστικό της έντονης συναισθηματικής ζωής των Διδύμων αυτή την περίοδο, θα είναι ο δυναμισμός και οι νέοι ορίζοντες. Ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους, θα διασχίσει το σπίτι των συνεργασιών και των σχέσεων, δημιουργώντας σας ενθουσιασμό, ξυπνώντας το ενδιαφέρον και τις επιθυμίες σας – ίσως και να προκαλέσει τα γεγονότα. Ευτυχώς, ο Άρης θα είναι θετικός με τις όψεις του με Αφροδίτη, Δία και Ουρανό, έτσι ώστε τα γεγονότα που θα φέρει να είναι εποικοδομητικά και χαρούμενα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι μια κοινή προσπάθεια του ζευγαριού που θα οδηγήσει στην επιτυχία και την εκπλήρωση επιθυμιών. Ακριβώς όπως αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει μια απρόσμενη αγάπη στους Διδύμους, μπορεί και να δράσει ως καταλύτης για τη διάλυση μιας σχέσης ακατάλληλης, που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο της ζωής σας, ειδικά όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος.

7636f95ec4318e8b5632c7f754bf95d9ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μαζέψτε δυνάμεις για μετά

Οι Καρκίνοι θα νιώσετε μεγαλύτερη ανάγκη για προστασία της ιδιωτικής σας ζωής, για ζεστασιά και για τρυφερότητα. Το πάθος δεν είναι τόσο έντονο, μια και μάλλον προσανατολίζεστε προς το σπίτι, την οικογένεια και τις οικιακές εργασίες. Είναι πιθανό ότι θα είστε απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας, ίσως να βρείτε και δεύτερη δουλειά. Ή ίσως θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση. Οι γονείς, οι συγγενείς ή τα παιδιά θα επηρεάσουν τον Καρκίνο, αν είναι ζευγάρι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και η σεξουαλικότητα θα εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο. Από τις 15/10 και μετά, οι ορίζοντες είναι πιο ανοιχτοί, ενώ για τους Καρκίνους του 1ο δεκαημέρου η έκλειψη στις 24/10 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα φέρει πρόσωπα από το παρελθόν στο προσκήνιο που θα σας ταράξουν.

ΛΕΩΝ: Η λάμψη του πρωταγωνιστή

Είστε σε μια μαγνητική περίοδος λάμψης & δύναμηςκαι ξεχωρίζετε με την έντονη σεξουαλική σας δύναμη, ενώ δεν σας λείπει και η τάση προς την κάθε είδους περιπέτεια.Με τον Δία να βρίσκεται στον Λέοντα και με τον Άρη στο σπίτι του Λέοντα του φλερτ και του πάθους, αυτό το πάθος μπορεί να βγει ξαφνικά στην επιφάνεια και θα είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να το ελέγξετε. Ειδικά την περίοδο των εκλείψεων, χρειάζεται λίγη αυτοσυγκράτηση μια και είναι πολύ πιθανό ότι η λογική δεν θα είναι σε θέση να ελέγξει τις παρορμήσεις σας . Προσοχή σε κάθε είδους απερισκεψία! Ρομαντική επικοινωνία, έξοδοι με τον καλό/η σας αλλά και τα ταξίδια θα είναι μέρος της ζωής σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να βρείτε και κάποιον/α από μακριά ή που προέρχεται από ένα διαφορετικό πολιτιστικό, ακαδημαϊκό ή πνευματικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εσωτερική αναζήτηση

Για τους Παρθένους το φθινόπωρο, θα είναι μάλλον ειρηνικό στο κομμάτι των σχέσεων αν και θα υπάρξουν εντάσεις στη σχέση ή στο γάμο σας, ειδικά αν ο ένας από τους δυο χρειάζεται μια ανάσα. Οι ρομαντικές εκδηλώσεις δεν θα είναι έντονες, αλλά θα δοθεί έμφαση στις πρακτικές πτυχές της ζωής. Κάθε πρωτοβουλία και προσπάθεια φαίνεται να συνδέεται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να προσπαθήστε να βοηθήσετε τον/την σύντροφό σας ή να αντιμετωπίσετε τις δικές εσωτερικές αλλαγές και αναταραχές. Αναζητήστε βοήθεια από όσους σας κατανοούν βαθιά και σας αποδέχονται-το ταξίδι που κάνουμε ακολοθώντας την εσωτερική μας φωνή δεν είναιποτέ εύκολο. Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή σας ανάδρομη πορεία, είστε σε φάση ανάλυσης και περισυλλογής.

ΖΥΓΟΣ: Ο κύκλος ανοίγει

Απροσδόκητες οι εξελίξεις για τους Ζυγούς αυτή την περίοδο, με αρκετό σασπένς! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, θα είναι στο Ζυγό, ενισχύοντας τις συναισθηματικές ανάγκες ενώ παράλληλα η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερη ένταση.  Προσοχή, όμως: πιθανές αλλαγές, εκπλήξεις, απρόσμενες εξελίξεις στα ερωτικά σας, σημαντικά γεγονότα σε σχέσεις και συνεργασίες-η έκλειψη Σελήνης, η οποία θα γίνει στον άξονά Κριού- Ζυγού και στο οίκο των σχέσεων για σας, θα σας φέρει όλα τα παραπάνω, θα το αντέξετε; Ταυτόχρονα, ο Άρης στο μεγάλοτρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, θα σας φέρει νέα πρόσωπα, κοινωνικές υποχρεώσεις, έντονο φλέρτ, καυτό σεξ, ακόμη και τον πελαργό για όσους/ες το λαχταρούν!

c689a25b93a5aed46ed28756be66dcf7ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιτέλους τολμήστε!

Το γνωστό τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς είναι για σας μια πόρτα που θα ανοίξει, σε επαγγελματικές ευκαιρίες και πρσοσδοφόρες συνεργασίες. Προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοι στα συναισθηματικά σας και να πάρετε ρίσκα που μπορεί να κάνουν τη σχέση σας καλύτερη, ή να φέρουν νέα πρόσωπα. Λόγω Ερμή Ανάδρομου, ειδικά εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε επιστροφή προσώπων από το παρελθόν, που ενδέχεται να ταράξουν λίγο τα νερά και να σας αποσυντονίσουν.Με την Αφροδίτη, στο σκοτεινό δωδέκατο σπίτι, η μοναξιά, και οι απογοητεύσεις ή η σύγχυση δεν θα λείψουν,ειδικά στα ερωτικά. Στις 23/10 όμως, μια έκλειψη Ήλιου στο Σκορπιό, σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα σηματοδοτήσει μια νέα φάση με πάθος, παρορμητική συμπεριφορά και εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάνω στη σκηνή!

Με το τρίγωνο των πλανητών  της Φωτιάς να σας ωθεί σε νέα μονοπάτια, είναι πιθανό να πάτε για λίγο πίσω σε παλαιότερες καταστάσεις που δεν έχουν διευθετηθεί στο σωστό χρόνο, ή θα πρέπει να αναλύσετε ένα πρόβλημα της καρδιάς, που σας βασάνισε το καλοκαίρι και να το λήξετε ή να το ξεκινήσετε όπως πρέπει. Η φιλική, ζεστή και αισιόδοξη στάση σας συνδυάζεται με έναν δυναμισμό που τον νιώθετε από τότε που μπηκε ο Δίας στο Λέοντα.  Μην αφήσετε καμμία ευκαιρία να πάει χαμένη, ούτε σε προωπικο, ούτε σε επαγγλεματικό επίπεδο, και πιστέψτε στην αξία και στο μαγνητισμό σας. Τα ταλέντα σας θα εκτιμηθούν από πολλούς, κι αλλοι τόσοι θα σας κυνηγήσουν, εσείς όμως θέλετε εκτός από διασκέδαση και χαρά, έναν σύντροφο για να να κάνετε μελλοντικά σχέδια ζωής  μαζί του και είναι πολύ πιθανό να τον/την βρείτε αυτή την περίοδο.

ΑΓΟΚΕΡΩΣ : Προσαρμοστείτε αναλόγως

Η θέση της Αφροδίτης, στο δέκατο σπίτι σας,  θα αναδείξει τη γοητεία σας, με οφέλη τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Η σχέση σας ή ο/η σύντροφος μπορεί να σας βοηθήσει ή να σας προωθήσει επαγγελματικά και κοινωνικά. Είναι επίσης πιθανό ότι θα προσελκύσετε σε άτομα που έχουν δύναμη και κύρος. Μια συναισθηματική εξέλιξη βγει μέσα απόμια  επαγγελματική συνεργασία-μην κλείσετε καμμία πόρτα, να είστε θετικοί/ες. Ο Ανάδρομος Ερμής,θα φέρει παλιά προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο, και ίσως να πρέπει να ξαναβρεθείτε με ένα άτομο που θεωρούσατε ότι έχει φύγει οριστικά από τη ζωή σας.Από την άλλη πλευρά, η έκλειψη Σελήνης στον Οκτώβριο του 2014 προαναγγέλλει ασυνήθιστα γεγονότα που θα στρεσάρουν τη σχέση, την οικογένεια ή το σπίτι σας, οπότε προετοιμαστείτε για απρόσμενες εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μεγάλο τρίγωνο στα χώδια της Φωτιάς, μόνο θετικές αλλαγές και εξελίξεις μπορεί να σας φέρει, ενώ ο Δίας στο σπίτι των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών, θα σας οδηγήει σε νέα μονοπάτια, ειδικά αν έχετε παραμείνει σε βαλτωμένες καταστάσεις και σχέσεις.Γενικά οι σχέσεις σας ευνοούνται: θα συναντήσετε νέους ανθρώπους και θ’ αρχίσετε νέες φιλίες. Θα αισθανθείτε μια ώθηση, ένα ρεύμα που θα σας σπρώξει στους άλλους – και τουςάλλους σε σας! Αν είστε ζευγάρι ή σε γάμο θα περάσετε μέσα από μια δυναμική, εποικοδομητική περίοδο, όπου είτε θα χωρίσουν οι δρόμοι σας τελείως, είτε θα βρεθείτε πιο κοντά. Αν ψάχνετε για την αδελφή ψυχή σας, μπορείτε να συναντήσετε κάποιον/α με το ίδιο όραμα, όπως εσείς.  Η έκλειψη στο Σκορπιό, βγάζει θέματα πάθους και σεξουαλικής έντασηςή  μπορεί να έχετε ένα δίλημμα αναφορικά με μια παλιά σχέση ή γνωριμία. Αναζητήστεκάποιεςαπαντήσειςστοπαρελθόνσας.

2696f4a146231d3add196220e5d189bdΙΧΘΕΙΣ : Ψυχραιμία και σταθερότητα

Έντονη η περίοδος αυτή και με το τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς να σας πιέζει, ίσως πρέπει να δείτε πιο καθαρά καταστάσεις και πρόσωπα που είναι δίπλα σας. Ο Ερμής στην ανάδρομη κίνησή του από τις 10 Οκτωβρίου, θα μπει στο όγδοο σπίτι σας, όπου υπάρχει και η Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, φέρνοντας εκκρεμότητες στο ερωτικό τομέα στο προσκήνιο ή πιο μεγάλους σε ηλικία συντρόφους. Είστε σε αναμονή για πολλές εξελίξεις, αλλά η περίοδος των εκλείψεων δεν είναι καλή για οριστικές αποφάσεις είτε για επαγγελματικά είτε για προσωπικά σας θέματα. Θα υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει, οπότε προσοχή να μην κουράζεστε. Είναι πιθανό ότι θα μάθετε για ένα μυστικό που θα σας ενοχλήσει. Μην μπείτε σε σκέψεις για σχέσεις που έχουν λήξει, και μην αναπτύξετε εμμονή με κάτι/κάποιον/α από το παρελθόν. Πάρτε πρωτοβουλίες με ψυχραιμία και «καθαρίστε από τη σκόνη του παρελθόντος».

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Σχετικά άρθρα:

– Φθινοπωρινή Σονάτα: Ζώδια, έρωτας, Ανάδρομος,εκλείψεις…and everything in between, από τη Χρ. Θεοχάρη

Τα δώρα του Δία για κάθε ζώδιο, από τη Χριστίνα Θεοχάρη

You may also like