Οι σχεδιαστές μόδας που αγαπήσαμε για την φθινοπωρινή τους συλλογή!

Υπάρχουν τόσοι πολλοί σχεδιαστές που είναι πολύ δύσκολο να τους ξεχωρίσεις, αλλά πάντα  υπάρχει κάποιος που θα κάνει τη διαφορά και θα σε εντυπωσιάσει λίγο περισσότερο από τους άλλους. Φέτος το φθινόπωρο η αλήθεια είναι ότι δεν ξέραμε που να πρωτοκοιτάξουμε! Πολλοί από τους σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από απροσδόκητα στοιχεία και κάνοντας περίεργους συνδυασμούς που μας ξάφνιασαν.

2_versaceVERSACE

Ο οίκος Versace φέτος θύμιζε τη μόδα των 90’s, αλλά με σύγχρονες επιρροές, κάνοντάς το αρκετά εμπνευσμένο σαν concept. Αυτό μάλλον είναι ένα από τα αγαπημένα μου του οίκου και πιστέψτε με έχω καιρό να δω κάτι που ανήκει στον  Versace και να με κάνει να ενθουσιαστώ. Ίσως λοιπόν η φετινή κολεξιόν να είναι πιο όμορφη και καλαίσθητη γιατί η  Donatella Versace εμπνεύστηκε από φωτογράφους. Μάλιστα η ίδια είπε, «Κοίταξα το μαύρο -άσπρο-και φωτογραφίες του Man Ray και Horst του ‘30, και ήθελα να κάνω ένα 21ο αιώνα με αυτή την εκδοχή.»

 

 

 3_christian-diorCHRISTIAN DIOR

Ο Raf Simons έγινε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Dior μόλις πέρυσι και αποδεικνύεται πως τελικά οι άνθρωποι του οίκου έκαναν  τη σωστή επιλογή. Αν και το 2012 , έμεινε κολλημένος στο κλασικό στυλ Dior,  φέτος είπε να τολμήσει και να ξεπεράσει τον εαυτό του, προσπαθώντας κάτι νέο – και αυτό δούλεψε. Έτσι χρησιμοποίησε πολλές διαφορετικές υφές, υφάσματα σε tweed και εμπνεύστηκε από τις χώρες όλου του κόσμου. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι εδώ για να πει μια διαφορετική ιστορία, αλλά όλα μαζί, ήρθαν μαζί για να αποδείξουν  ό, τι Simons και  Dior είναι όλα πλέον ένα.

 

 

4_marc-jacobsMARC JACOBS

Η τρέλα του Marc Jacobs είναι εκείνη που τον κάνει έναν από τους πιο αγαπημένους μας σχεδιαστές και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως η φθινοπωρινή  του συλλογή μας εντυπωσίασε, για άλλη μία φορά.

Μία από τις πιο αγαπημένες μου πτυχές αυτής της σειράς είναι ότι ουσιαστικά κάθε κομμάτι είναι wearable και ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν πολυτελείας. Διότι για τον Marc η λάμψη είναι ένα θέμα , και εκείνος έχει τον δικό του τρόπο για τη δημιουργία της.

 

5_tory-burchTORY BURCH

Προσωπικά λατρεύω την Tory Burch και την νέα Art Nouveau φθινοπωρινή συλλογή 2013. Τα κομμάτια της συλλογής της είναι ρομαντικά και παιχνιδιάρικα. Η Tory Burch είναι πάντοτε τόσο κοντά σε μένα με τις λεπτομερείς λιβελλούλες σε αρκετά από τα φορέματα και τα τακούνια της. Με υφές από  σιφόν , τουίντ σε πολλές αποχρώσεις!

Επίσης νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία άλλη σχεδιάστρια που να χρησιμοποιεί τόσο μοναδικά και ζωντανά χρώματα όσο εκείνη…Απλά την αγαπώ!

 

 

6_carolina-herreraCAROLINA HERRERA

Η συλλογή Carolina Herrera 2013 είναι σχεδιασμένη για το κόκκινο χαλί. Εχει μεγαλείο… Τα σχέδιά της έχουν μία πολύ σέξι γραμμή ενώ ταυτόχρονα είναι άκρως αριστοκρατικά. Πολλά ρούχα της συλλογής διαθέτουν μικτά υφάσματα και λεπτομέρειες, ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται μοναδικό.

 

 

 

 

PRABAL GURUNG

Αν το military είναι το αγαπημένο σας, τότε θα σας αρέσει η συλλογή Prabal Gurung. Τα χρώματα κινούνται στις αποχρώσεις του λαδί και όλα από τις – τις ζώνες και τις πόρπες – είναι μέσα στο στρατιωτικό κλίμα. Φυσικά και υπάρχει το θηλυκό στοιχείο με κοντές φούστες και τυπωμένα πλεκτά με λουριά δέρματος αλλά και βραδινές τουαλέτες. Συνεπώς δεν έχουμε να κάνουμε με μία μονόπλευρη κολεξιόν αλλά με μία ευρεία γκάμα που είναι έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη ακόμα και εκείνες του κόκκινου χαλιού!

 

Prabal-Gurung-Fall-2013

You may also like