Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε το 2013

Οι βόλτες μας στις σκοτεινές αίθουσες αναμένονται και φέτος να είναι αρκετές κι ενδιαφέρουσες αφού ηθοποιοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί έκαναν πάλι το “θαύμα” τους και δημιούργησαν ταινίες που αξίζουν να κλειστούμε μαζί τους και να περάσουμε δυο ώρες τουλάχιστον.
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ποιές είναι οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε φέτος για κανένα λόγο!


LES MISERABLES
Έκανε πρεμιέρα στις 11 Ιανουάριου και στη χώρα μας έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου… όποτε κάντε λίγη υπομονή. Για να δείτε την ωμή και όμορφη απόδοση του ρόλου από την Anne Hathaway και του «Ονειρεύτηκα ένα όνειρο» που θα σας συγκινήσει. Αλλά και το υπόλοιπο καστ είναι όλοι τους “πρώτα ονόματα” και περιμένουμε με πολύ αγωνία να δούμε τις ερμηνείες τους (Russell Crowe, Hugh Jackman, Amanda Seyfried και Eddie Redmayne), σε σκηνοθεσία του Tom Hooper στη προσαρμογή του μιούζικαλ του West End.

OZ THE GREAT AND POWERFUL
Με πρωταγωνιστή τον James Franco, σαν μάγο και τις Rachel Weisz, Mila Kunis και Michelle Williams ως μάγισσες, αυτό το prequel του “Μάγου του Οζ” είναι βέβαιο ότι θα είναι απλά μαγευτικό, και θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου.


ZERO DARK THIRTY
Στις 25 Ιανουαρίου, η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης Kathryn Bigelow αποτυπώνει το έντονο κυνηγητό του Οσάμα Μπιν Λάντεν μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001. Η Jessica Chastain παίζει την πράκτορα της CIA υπεύθυνη για την εύρεση του πρώην #1 εχθρού της Αμερική. Η ταινία μάλιστα αποτελεί και μία από τις αναμενόμενες επιτυχίες της σεζόν τόσο σε εισπρακτικό όσο και σε επίπεδο βραβείων.

The Great Gatsby
Την περιμένουμε εδώ και πολλούς μήνες και επιτέλους τον Μάιο θα έρθει και θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε. Τα Vintage κοστούμια έχουν σχεδιαστεί από την Miuccia Prada και το soundtrack είναι από τον Jay-Z. Μέτα από τόση αναμόνη έχουμε να περιμένουμε μεγάλα πράγματα από το ανανεωμένο όραμα του Baz Luhrman πάνω στο κλασικό μυθιστόρημα του F. Scott Fitzgerald. Ο Leonardo Di Caprio παίζει τον Jay Gatsby και η Carey Mulligan αναλαμβάνει το ρόλο της Daisy Buchanan σε αυτή την υπερπαραγωγή.

GANGSTER SQUAD
Άλλη μία ταινία που έρχεται μέσα στον Γενάρη με τον Sean Penn, τον Josh Brolin, τον Ryan Gosling και την Emma Watson που ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η υπόθεση ειναι η ιστορία της ομάδας του LAPD που προσπαθούν να εντοπίσουν τον γκάνγκστερ Mickey Cohen ο οποίος ήταν ένας επικίνδυνος άνθρωπος που βασίλευε στο Λος Άντζελες τις δεκαετίες ’40 και’50.

DJANGO UNCHAINED
Για αυτή την εβδομάδα είναι η συγκεκριμένη ταινία αφού κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουάριου και είναι η πρώτη για φέτος με πρωταγωνιστή τον Leo. O Quentin Tarantino διάλεξε μερικά από τα μεγαλύτερα “αστέρια” του Χόλυγουντ, όπως τον Jamie Foxx , ο οποίος υποδύεται τον σκλάβο, που ελευθερώνεται και προσπαθεί να πάρει εκδίκηση από τον Leonardo DiCaprio. Η ταινία είναι γεμάτη από το συνηθισμένο χιούμορ και τη βία που διακατέχει όλες τις ταινίες του Tarantino αλλά παράλληλα δοσμένη με μία νέα σκηνοθετική μάτια και οι ειδήμονες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για αριστούργημα.

HYDE PARK ON HUDSON
Ο δεύτερος μήνας του έτους ανοίγει με μία ταίνια, κωμωδία-δράμα για το Σαββατοκύριακο της Βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου που περνούν με τον Πρόεδρο Ρούζβελτ στην Νέα Υόρκη το 1939. Με πανέμορφες ερμηνείες από την Olivia Williams και τον Bill Murray που είναι βέβαιο ότι θα είναι μια οπτική απόλαυση.

HITCHCOCK
Ο Anthony Hopkins ερμηνεύει τον διάσημο σκηνοθέτη, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Pyscho. Είναι επίσης μαζί του η Jessica Biel, η Scarlett Johansson, αλλά και η Helen Mirren που κλέβει πραγματικά την παράσταση.

LONE RANGER
Η νέα ταινία της Disney θα εμφανιστεί στους κινηματογράφους τον Αύγουστο και είναι βέβαιο ότι θα είναι μια γιορτή για τα μάτια, κυρίως επειδή ο Johnny Depp υποδύεται τον ζωγραφισμένο Tonto σε αυτήν την ιστορία του που είναι ένας μασκοφόρος πρώην Texas Ranger. Ο Ranger καταπολεμά την αδικία στην αμερικανική Δύση του παρελθόντος.

THE COMPANY YOU KEEP
Ημέρα πρεμιέρας 7 Ιουνίου και πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ που για 120 λεπτά θα σας κρατήσει σε αγωνία και σε ένταση… Είναι το «must-see» για φέτος. Η παραγωγή και η σκηνοθεσία είναι του Robert Redford, ο οποίος “κρατά” και τον κύριο χαρακτήρα. Η ταινία ακολουθεί έναν πρώην αντι-Βιετνάμ διαδηλωτή που καταζητείται για ληστεία τράπεζας και φόνο, ο οποίος έχει ξεφύγει από το FBI για τριάντα χρόνια, μέχρι τη στιγμή που ο νεαρός δημοσιογράφος Shia LeBeouf τον εντοπίζει.

You may also like