Οι ταινίες της εβδομάδας, από τη Ν. Σχοινά

12096101_10153596984526955_8666836590752744589_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Βόλτα στο Κενό (The Walk) / Και σε 3D
Είδος ταινίας: Βιογραφική
Ηθοποιοί: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon, Steve Valentine, James Badge Dale
Νέα Υόρκη, 7 Αυγούστου 1974. Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 25 του χρόνια, ο Γάλλος σχοινοβάτης PhilippePetit (JosephGordon-Levitt) περπάτησε για 45 λεπτά, κάνοντας οκτώ διαδρομές πέρα-δώθε, σ’ ένα τεντωμένο σκοινί ανάμεσα στους Δίδυμους Πύργους του WorldTradeCenter, 411 μέτρα από το έδαφος, χωρίς την άδεια του Δήμου ή οποιασδήποτε αρχής. Δώδεκα άνθρωποι έχουν περπατήσει στο φεγγάρι. Μόνο ένας όμως έχει περπατήσει στο τεράστιο κενό ανάμεσα στους Δίδυμους Πύργους. Αυτή είναι η ιστορία του. Προδοσίες, διαφωνίες, μια ομάδα από όλον τον κόσμο, ένας μέντορας (BenKingsley) και ένα θεότρελο σχέδιο.

Θυσιάζοντας Ένα Πιόνι (Pawn Sacrifice)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Tobey Maguire, Live Schreiber, Peter Sarsgaard, Robin Weigert, Lily Rabe
Σε μια συγκλονιστική ιστορία που διαδραματίζεται στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου, ο Αμερικανός υπερ-ταλαντούχος σκακιστής Μπόμπι Φίσερ (Τόμπι Μαγκουάιρ) βρίσκεται ανάμεσα σε δύο υπερδυνάμεις, αφού αντιμετωπίζει την Σοβιετική αυτοκρατορία στο πρόσωπο του εθνικού τους αστέρα στο σκάκι. Με τον Λιβ Σράιμπερ και τον Πίτερ Σάρσγκαρντ επίσης στο καστ, το βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα «PawnSacrifice» καταγράφει τις τρομακτικές συγκρούσεις με την ιδιοφυΐα και την τρέλα, και την άνοδο και πτώση ενός παιδιού από το Μπρούκλιν που αιχμαλώτισε την φαντασία ολόκληρου του κόσμου.

Κανίβαλοι (The Green Inferno)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Lorenza Izzo, Ariel Levy, Aaron Burns, Kirby Bliss Blanton
Μια ομάδα φοιτητών ακτιβιστών από τη Νέα Υόρκη ταξιδεύουν στον Αμαζόνιο για να οργανώσουν τις προσπάθειες προστασίας μιας ιθαγενούς φυλής, η οποία απειλείται με εξαφάνιση όταν πολύτιμο πετρέλαιο ανακαλύπτεται στην περιοχή τους και μια πολυεθνική βάλει σκοπό να τους εξοντώσει. Όμως, το αεροπλάνο που τους μεταφέρει πέφτει στη ζούγκλα και οι επιζώντες καταλήγουν όμηροι της φυλής που είχαν σκοπό να σώσουν – και τα μέλη της έχουν ιδιαίτερες ορέξεις…

Macbeth
Είδος ταινίας: Πολεμική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Marion Cotillard, Michael Fassbender, Elizabeth Debicki, Sean Harris, David Thewlis, Jack Reynor
Ο Μάκμπεθ, δούκας της Σκωτίας, λαμβάνει μια προφητεία από τρεις μάγισσες, ότι μια μέρα θα γίνει ο Βασιλιάς της Σκωτίας. Τυφλωμένος από τη φιλοδοξία και με την παρότρυνση της συζύγου του, δολοφονεί το βασιλιά του και παίρνει το θρόνο.

Ο Αρχάριος (The Intern)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Anders Holm
Η σκηνοθέτις των επιτυχημένων κωμωδιών «Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα» και «Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες» επιστρέφει με ένα πρωτότυπο twist στην κλασσική ιστορία του intern. O Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ένας 70χρονος χήρος συνταξιούχος θα επανέλθει στην εργασιακή ενεργό δράση, ως ασκούμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία διευθύνει η Αν Χάθαγουεϊ. Πολύ σύντομα θα γίνει πολύτιμο μέλος της ομάδας, με τους δυο να αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση.

Barbie & Οι Αδερφούλες της σε μια απίθανη περιπέτεια (Barbie & Her Sisters in Great Puppy Adventure) Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Λίλα Μουτσοπούλου, Στέλιος Ψαρουδάκης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Σία Κοσκινά, Στεφανία Χουγιά, Ανδρέας Ρήγας, Υρώ Μιχαλακάκου

Στη νέα ταινία, η Barbie πρωταγωνιστεί μαζί με τις τρεις αδερφές της, τη Σκίπερ, τη Στέισι και την Τσέλσι που, μαζί με τα αξιολάτρευτα κουτάβια τους, μπλέκονται σε μυστηριώδεις περιπέτειες, επιστρέφοντας στη γενέτειρα πόλη τους. Ψάχνοντας στη σοφίτα της γιαγιάς τους, μεταξύ άλλων αναμνηστικών ενθυμίων, βρίσκουν έναν παλαιό χάρτη, που θεωρούν ότι θα τις οδηγήσει σε έναν από καιρό καλά κρυμμένο θησαυρό, κάπου στην πόλη. Τα τέσσερα κορίτσια μαζί με τα κουτάβια τους ξεκινούν για ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού και καταλήγουν να ανακαλύψουν πως τον πλέον ανεκτίμητο θησαυρό τον έχουν ήδη αποκτήσει και δεν είναι άλλος από τη μεταξύ τους αγάπη και τις στιγμές ξεγνοιασιάς και γέλιου που μοιράζονται!
Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like