Οι ταινίες της εβδομάδας, από τη Ν. Σχοινά

11224859_10153609561186955_152926889046489095_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Σκοτεινή Ανάμνηση
Είδος ταινίας: Μεταφυσικό Θρίλερ
Ηθοποιοί: Ethan Hawke, Emma Watson
Μινεσότα, 1990. Ο ντετέκτιβ Μπρους Κένερ ερευνά την υπόθεση της νεαρής Άντζελα, που κατηγορεί τον πατέρα της Τζον Γκρέι, για ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Όταν ο Τζον ομολογεί στο έγκλημα για το οποίο δεν έχει καμία ανάμνηση, επιστρατεύεται ένας ψυχολόγος για να τον βοηθήσει να ανακτήσει τις καταπιεσμένες του αναμνήσεις. Ένα τρομερό μυστήριο αποκαλύπτεται σιγά σιγά.

Ανίερη Συμμαχία (Black Mass)
Είδος ταινίας: Βιογραφική
Ηθοποιοί: Johnny Depp, Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton, Kevin Bacon, Dakota Johnson
Στη Νότια Βοστόνη της δεκαετίας του ’70, ο πράκτορας του FBI, Τζον Κόνολι (Έντγκερτον) πείθει τον Ιρλανδό μαφιόζο Τζέιμς “Γουάιτι” Μπάλτζερ (Ντεπ) να συνεργαστεί με το FBI ενάντια σε ένα κοινό στόχο: την ιταλική μαφία. Η δραματική αυτή ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία μιας ανίερης συμμαχίας, η οποία ξέφυγε κάθε ελέγχου, επιτρέποντας στον Γουάιτι να διεισδύσει στους κύκλους της έννομης τάξης, να αποκτήσει έλεγχο, και να γίνει ένας από τους πιο αδίστακτους και διαβόητους γκάνγκστερ στην ιστορία της Βοστόνης.

(trailer:Tanweer)

Ξενοδοχείο για Τέρατα 2 (Hotel Transylvania) / Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Ηλίας Ζερβός, Δημήτρης Παπαδάτος, Βασίλης Μήλιος, Στεφανία Φιλιάδη
Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο Ξενοδοχείο του Κόμη Δράκουλα… Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, δηλαδή τους ανθρώπους. Αλλά ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο εγγονάκι του, τον Ντένισεβιτς , που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Η Μέιβις από την άλλη, αποφασίζει να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας πιο φυσιολογικής ανατροφής του γιου της στον κόσμο των ανθρώπων και κάνει ένα διερευνητικό ταξίδι με τον Τζόνι στα πεθερικά της. Εν τω μεταξύ ο Δρακουλοπαππούς, δράττει την ευκαιρία για να ξυπνήσει το τερατάκι μέσα στον εγγονό του. Όλα θα κριθούν στο μεγάλο πάρτυ για τα 5α γενέθλια του Ντένις, όπου όμως τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν εμφανίζεται από το πουθενά ο ξεχασμένος προπάππους και συντηρητικός δράκουλας Βλαντ, πατέρας του Δράκουλα.

(trailer: TlifenNow)

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like