Οι ταινίες της εβδομάδας, από τη Ν. Σχοινά

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

12208742_10153643384176955_4035940719161630105_nΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Δίδυμοι Θρύλοι (Legend) / Και στη Dolby ATMOS
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Tom Hardy, Emily Browning, Paul Anderson, Christopher Eccleston, Joshua Hill, Colin Morgan
Η ιστορία των πιο διάσημων μαφιόζων της Βρετανίας, του Ρέτζι και του ΡόνιΚρέι, που μεσουράνησαν στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’60. Ο Ρόνι μόλις αποφυλακίστηκε και τα δύο αδέρφια βρίσκονται αντιμέτωπα με τον Τσάρλι Ρίτσαρντσον και τη συμμορία του για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους. Ο κόσμος τους αντιμετωπίζει ως εξέχουσες προσωπικότητες, κινούνται στα σαλόνια των ανώτερων κοινωνικών τάξεων, ενώ η επιρροή τους φτάνει μέχρι τα ανώτερα κλιμάκια του Βρετανικού κατεστημένου. Τίποτα δεν τους σταματά.

Μου Λείπεις Ήδη (Miss You Already)
Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί
Ηθοποιοί: Drew Barrymore, Toni Collette, Dominic Cooper, Paddy Considine
Η Μίλι και η Τζες ήταν κολλητές από τότε που θυμούνται τους εαυτούς τους. Έχουν μοιραστεί τα πάντα: μυστικά, ρούχα, γέλια, ουσίες, φίλους… και τώρα προσπαθούν να συνηθίσουν στην ενήλικη ζωή. Η Μίλι έχει μια απαιτητική δουλειά και ζει με την οικογένειά της σε ένα όμορφο σπίτι, ενώ η Τζες ζει με τον φίλο της σε ένα πλωτό σπίτι στο Λονδίνο. Η φιλία τους μοιάζει ακλόνητη ώσπου η Τζες συναντά δυσκολίες στο να αποκτήσει το δικό της παιδί και η Μίλι ανακαλύπτει ότι είναι άρρωστη. Πώς το μοιράζεσαι αυτό;

Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν-Πίνατς (The Peanuts Movie) – Μεταγλωττισμένο / Και σε 3D
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Οι «Πίνατς» βάζουν πλώρη για τη μεγάλη οθόνη με μια ολοκαίνουρια, τρισδιάστατη ιστορία που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους! Ο Σνούπι, το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου – και άριστος πιλότος – ξεκινά μία απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει του αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Κόκκινο Βαρώνο, ενώ ο κολλητός του, ο Τσάρλι Μπράουν, ξεκινά την δική του επική αναζήτηση. Από τη φαντασία του Τσαρλς Μ. Σουλτζ και τους δημιουργούς της σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων», «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν Πίνατς: Η ταινία» θα μας αποδείξει ότι κάθε αουτσάιντερ στο τέλος τα καταφέρνει!

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like