Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Μια δραματική περιπέτεια με μεγάλα ονόματα όπως του Ben Affleck και της Zoe Saldana, αλλά κι ένα μεταφυσικό θρίλερ για τους τολμηρούς του είδους μας περιμένουν στις κινηματογραφικές αίθουσες των Village για αυτήν την εβδομάδα.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ο Νόμος της Νύχτας (Live by Night)
Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Ben Affleck, Elle Fanning, Brendan Gleeson, Sienna Miller, Zoe Saldana
Η ποτοαπαγόρευση έχει ως αποτέλεσμα την άνθιση ενός ολόκληρου δικτύου παράνομων αποστακτηρίων, υπόγειων μπαρ, γκάνγκστερ και διεφθαρμένων αστυνομικών. Ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου Αστυνόμου της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής που διαφέρει από την αυστηρή και καθώς πρέπει ανατροφή του. Έχοντας στον ενεργητικό του πλειάδα μικροκλοπών, πλέον εργάζεται για έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της περιοχής. Ο Τζο απολαμβάνει τη χλιδή, την ένταση και την κακή φήμη του παρανόμου. Όμως, η ζωή στη σκοτεινή πλευρά έχει το τίμημά της.

The Bye Bye Man
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas
Τρεις φοιτητές μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι, όπου συνειδητοποιούν ότι έχουν γίνει στόχος της υπερφυσικής οντότητας «The Bye Bye Man». Προσπαθώντας να τον απωθήσουν, οι τρεις νεαροί θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να σωθούν, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να κρατήσουν μυστική την μάχη τους για επιβίωση – όποιος μάθει την ύπαρξη της οντότητας, θα είναι και το επόμενό της θύμα…

You may also like