Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

O Logan επιστρέφει και μας μεταφέρει στο 2024 που τον έχει βρει μακριά από το βίαιο παρελθόν του, μέχρι τη στιγμή που μία σατανική οργάνωση κάνει την εμφάνισή της και, μαζί με αυτή, ένα νεαρό κορίτσι – κλώνος του. Παράλληλα, το «Τ2 Trainspotting» και η παράσταση «Il Trovatore» αποτελούν τις εξίσου ενδιαφέρουσες εναλλακτικές μας.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – LOGAN
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιός: Hugh Jackman, Dafne Keen, Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Stephen Merchant
2024. Δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», ο Λόγκαν έχει υποσχεθεί να αφήσει πίσω του το βίαιο παρελθόν του, ενώ οι δυνάμεις του, που του επέτρεπαν να θεραπεύεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, έχουν ατονήσει. Αυτό θα αλλάξει όταν μία σατανική οργάνωση, υπό την ηγεσία του Ναθάνιελ Έσεξ, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους εναπομείναντες μεταλλαγμένους στον κόσμο, μετατρέποντάς τους σε όπλα. Ο Λόγκαν θα χρειαστεί να απελευθερώσει τον Γουλβερίν για να αποτρέψει τα σχέδιά τους, με τη βοήθεια ενός νεαρού κοριτσιού που είναι κλώνος του.

T2 Trainspotting
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Ewan McGregor, Ewen Bremmer, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle
Στην αρχή έμοιαζε με ευκαιρία… μετά έγινε προδοσία. Έχουν περάσει 21 χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει. Ο Mark Renton επιστρέφει στο μοναδικό μέρος που μπορεί να αποκαλεί σπίτι. Εκεί τον περιμένουν όλοι: ο Spud, ο Sick Boy και ο Begbie. Αλλά όχι μόνο αυτοί. Τον υποδέχονται η λύπη, η απώλεια, η χαρά, η εκδίκηση, το μίσος, η φιλία, η αγάπη, η επιθυμία, ο φόβος, η μετάνοια, η ηρωίνη, η αυτοκαταστροφή, ο θανάσιμος κίνδυνος. Όλα έχουν παραταχθεί για να τον καλωσορίσουν.

Royal Opera House: Il Trovatore
Είδος ταινίας: Παράσταση
Το “Il Trovatore” είναι μία από τις καλύτερες όπερες της Ρομαντικής εποχής, μία ιστορία πάθους, αγάπης, εκδίκησης, καταστροφής και θανάτου. Ο σκηνοθέτης David Bosch δημιουργεί μία ατμοσφαιρική και ποιητική σκηνή τοποθετώντας μία ιστορία πάθους αντιμέτωπη με το σκηνικό του πολέμου. Η φωτιά και το χιόνι στο σκηνικό αντανακλούν τη σκληρότητα και αγάπη της ιστορίας: μία μητέρα αποκαλύπτει ένα τρομαχτικό μυστικό και δύο άνδρες μπλέκονται σε ένα θανάσιμο καβγά για μία γυναίκα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like