Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Από τον παραγωγό του «Life of Pi» και του «The Blind Side» έρχεται το «Αναζητώντας την Αλήθεια», ένα έντονο δράμα με πρωταγωνιστές τον SamWorthington και τη βραβευμένη με Όσκαρ,Octavia Spencer. Παράλληλα, δύο θρίλερ, δύο περιπέτειες και η ταινία κινουμένων σχεδίων «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό) αποτελούν τις εναλλακτικές μας επιλογές.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Αναζητώντας την Αλήθεια (The Shack)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Sam Worthington, Octavia Spencer, Tim McGraw, Radha Mitchell
Μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, ο Μακ Φίλιπς πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη, που τον κάνει να αμφισβητεί ό,τι πιστεύει. Ενώ αντιμετωπίζει αυτήν την κρίση συνείδησης, λαμβάνει μία μυστηριώδη επιστολή που τον προτρέπει να πάει σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα βαθιά στην ερημιά του Όρεγκον. Παρά τις αμφιβολίες του, ο Μακ ταξιδεύει ως την καλύβα και συναντά τρεις αινιγματικούς ξένους. Μέσα από αυτήν την συνάντηση, ο Μακ μαθαίνει σημαντικές αλήθειες που θα μεταμορφώσουν το πώς κατανοεί την τραγωδία του και θα αλλάξουν την ζωή του για πάντα.

Παράνομες Ζωές (Tresspass Against Us)
Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Michael Fassbender, Brendan Gleeson, Lyndsey Marshal
παράνομα στην καταπράσινη και ειδυλλιακή εξοχή του Gloucestershire της Αγγλίας. Ο καιρός περνάει κυνηγώντας, κλέβοντας και βασανίζοντας την αστυνομία στην καρδιά της πιο ακριβής περιοχής της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Chad (Michael Fassbender) βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στον σεβασμό για τον πατέρα του, τον Coldy (BrendanGleeson) και την επιθυμία να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για τη γυναίκα του, την Kelly (Lyndsey Marshal) και τα παιδιά τους. Όταν ο Coldy καταστρώνει σχέδιο να ληστέψει ένα αρχοντικό που βρίθει από θησαυρούς, ο Chad βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επιλογή που μπορεί να αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Μπορεί να ακολουθήσει την πεπατημένη και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του πατέρα του ως άξιος γιος και διάδοχος, ή πρέπει να σπάσει τα δεσμά και να χαράξει το δικό του μονοπάτι; Ο νόμος τους καταδιώκει πιο άγρια από ποτέ, ο πατέρας σφίγγει τον κλοιό γύρω από την οικογένεια, οι συντοπίτες είναι προκατειλημμένοι απέναντι τους και ο Chad ανακαλύπτει ότι η μοίρα του ίσως να μην είναι πια στα χέρια του…

Το Φάντασμα στο Κέλυφος (Ghostinthe Shell) / Και σε 3D
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Scarlett Johansson, Pilou PilouAsbæk, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt
Η ParamountPictures, η DreamWorksPictures και η Reliance Entertainment μάς μεταφέρουν στο κοντινό μέλλον όπου, η Σκάρλετ Τζοχάνσον στο ρόλο της Ταγματάρχη, ενός ιδιότυπου, υβριδικού πλάσματος, μίας cyborg αστυνομικού, ηγείται μιας επίλεκτης δύναμης, του Τομέα 9, με αποστολή να σταματήσει έναν πανίσχυρο εχθρό, μια τρομοκρατική οργάνωση που χακάρει το μυαλό των ανθρώπων κι έτσι τους ελέγχει.

RAW
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Garance Marillier, Ella Rumpf, Rabah Nait Oufella
Μια νεαρή χορτοφάγος υποβάλλεται σε ένα περίεργο τελετουργικό σαρκοφαγίας στην κτηνιατρική σχολή της, και μια ακατάπαυστη λιγούρα για κρέας αναπτύσσεται μέσα της. Τίποτα δε μένει αγνό για πάντα.

Το Δέλεαρ του Διαβόλου (Devil’s Candy)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Ethan Embry, Shiri Appleby, Kiara Glasco, Pruitt Taylor Vince
Ο Τζέσι, ένας αγωνιζόμενος καλλιτέχνης, η νεαρή σύζυγός του, η Άστριντ, και η κόρη τους Ζόι, αγοράζουν το σπίτι των ονείρων τους, όταν η αξία του τελευταίου πέφτει κατακόρυφα εξαιτίας της σκοτεινής ιστορίας που κουβαλάει. Οι ζωές όλων αρχίζουν να περιπλέκονται, όταν ο Τζέσι γίνεται φερέφωνο της φωνής του Σατανά και όταν εμφανίζεται ξαφνικά ο Ρέι, ο… ιδιόρρυθμος γιος της οικογένειας που έμενε στο σπίτι πριν, απαιτώντας να επιστρέψει εκεί και παθαίνοντας εμμονή με την Ζόι. Σύντομα, γίνεται ξεκάθαρο πως ο Ρέι και ο Τζέσι επηρεάζονται από τις ίδιες σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίες αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για την οικογένεια

Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό (Smurfs: The Lost Village)
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Φωνές: Πέτρος Δαμούλης, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Θάνος, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Έλενα Τσαγκρινού, Ιφιγένεια Στάικου, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Άντρια Ράπτη, Άρης Λουμάκης, Σπύρος Μαργαρίτης, Ίαν Στρατής, Αντώνης Θυσιάδης, Τζένη Μελιτά, Μάικ Βασιλειάδης
Σε αυτή τη νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο σε κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο –γεμάτο μαγικά πλάσματα- Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοιστορία.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like