Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Μια ευχάριστη γαλλική κωμωδία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους, την ώρα που το Baywatch κάνει την επανεμφάνισή του, με πιο κωμικό χαρακτήρα και με πρωταγωνιστές τον Dwayne Johnson, τον Zac Efron, την Priyanka Chopra και την ανερχόμενη Alexandra Daddario. Μαζί καταφτάνει και η Penelope Cruz, ως Βασίλισσα της Ισπανίας, στη νέα της ταινία.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Για Όνομα του Θεού (Mes Tresors)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Jean Reno, Reem Kherici, Camille Chamoux, Bruno Sanches, Pascal Demolon, Jean Jean Reynès
Η Carole είναι μία εσωστρεφής ειδικός εφαρμογών πληροφορικής, που ακόμα ζει με τη μητέρα της. Η Caroline είναι μία αυθάδης κλέφτρα, που συχνάζει στα πολυτελή ξενοδοχεία της Γαλλικής Ριβιέρας. Οι δύο νεαρές γυναίκες δεν γνωρίζουν η μία την άλλη, ούτε έχουν τίποτα κοινό. Τίποτα, επειδή ο πατέρας τους έφυγε πριν τη γέννησή τους και δεν τον είδαν ξανά ποτέ. Μέχρι τη στιγμή που ο Patrick… εμφανίζεται και πάλι! Ο διεθνώς καταζητούμενος κλέφτης, μετά από ένα σχεδόν θανατηφόρο περιστατικό, αποφασίζει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τις κόρες του, συναντώντας τις για ένα κοινό σκοπό: την κλοπή ενός βιολιού Στραντιβάριους, αξίας 15.000.000 δολαρίων. Ανάμεσα σε γκάφες, τον ερασιτεχνισμό και τους διαπληκτισμούς μεταξύ τον κορών του, ο Patrick θα αντιληφθεί πως αυτή του η επιστροφή είναι κάθε άλλο παρά εύκολη…

Baywatch
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach
Ο ναυαγοσώστης Μιτς Μπιουκάνον (Dwayne Johnson) και η ομάδα του αναλαμβάνουν, εκτός της φύλαξης της παραλίας, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων ναυαγοσωστών, μεταξύ των οποίων είναι και ο υπερφίαλος κι απείθαρχος πρωταθλητής κολύμβησης Ματ Μπρόντι( Zac Efron). Η μεταξύ τους σύγκρουση είναι επεισοδιακή, αλλά τελικά καλούνται να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και σπέρνει πτώματα, απειλώντας το μέλλον της παραλίας τους.

Η Βασίλισσα της Ισπανίας (The Queen of Spain)
Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί
Ηθοποιοί: Penélope Cruz, Cary Elwes, Mandy Patinkin, J.A. Bayona, Javier Camara, Clive Revill
Στην ταινία «Η Βασίλισσα της Ισπανίας» η Penélope Cruz πρωταγωνιστεί ως η διάσημη ηθοποιός του σινεμά Μακαρένα Γρανάδα που αποδρά από τη λάμψη και το γκλάμουρ του Hollywood την δεκαετία του ’50, και επιστρέφει στις ρίζες της, στην Ισπανία, για να πρωταγωνιστήσει σε μια επική χολιγουντιανή ταινία ως η Βασίλισσα Ισαβέλλα Ι της Καστίλλης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like