Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Μία συγκινητική ιστορία δύο γυναικών έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τη γαλλικής παραγωγής ταινία, «Μικρά Βήματα». Ο TomCruiseεπιστρέφει στο remakeτης ταινίας του 1999, «Η Μούμια», και μαζί του φέρνει τον RussellCroweκαι τη SofiaBoutella. Παράλληλα, κυκλοφορεί το αγαπημένο των μικρών μας φίλων «Αυτοκίνητα» στην τρίτη του ταινία.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Μικρά Βήματα (Sage Femme)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Catherine Deneuve, Catherine Frot, Olivier Gourmet, Quentin Dolmaire, Mylène Demongeot
Η Κλαιρ είναι μια προικισμένη μαία. Μια μέρα λαμβάνει ένα περίεργο τηλεφώνημα, μια φωνή από το παρελθόν. Προκειται για την πρώην σύζυγο του πατέρα της, την Μπεατρίς η οποία εμφανίζεται μετά από 30 χρόνια απουσίας. Οι δυο γυναίκες θα αποκαλύψουν παλιά μυστικά και θα αρχίσουν να αναπληρώνουν τα χαμένα χρόνια. Μια συγκινητική ιστορία συμφιλίωσης και συγχώρεσης.

Η Μούμια (The Mummy)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Tom Cruise, Sofia Boutella, Anabelle Wallis, Russell Crowe, Jake Johnson
Η ασφαλώς θαμμένη, εδώ και 5000 χρόνια, κάπου βαθιά στην έρημο, Αιγύπτια βασίλισσα Άμανετ (Σοφία Μπουτέλα) «ζωντανεύει» και αναζητά τρόπους να κυριαρχήσει στο σύγχρονο κόσμο, σκορπίζοντας γύρω της τον τρόμο. Σε έναν ιδιότυπο κόσμο θεών και τεράτων, η διαφορά μεταξύ καλού και κακού γίνεται, πολλές φορές, ιδιαίτερα δυσδιάκριτη και οι θυσίες μοιάζουν μονόδρομος.

Αυτοκίνητα 3 (Cars 3) / Μεταγλωττισμένο / Με Υπότιτλους / Και σε 3D
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Σάκης Ρουβάς, Δανάη Σκιάδη, Βίκυ Καγιά, Γιάννης Στεφόπουλος, Ηλίας Ζερβός, Χρήστος Θάνος, Παύλος Κοντογιαννίδης, Σοφία Τσάκα, Άλκης Ζερβός, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Μιχάλης Κοιλάκος, Άκης Πετρετζίκης
Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

You may also like