Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Ο Σεπτέμβρης αρχίζει με την επιστροφή του Απαισιότατου Γκρου στη μεγάλη οθόνη σε μια ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων. Μαζί της βρίσκονται η περιπέτεια φαντασίας «Ο Βαλεριάν κι η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» και το ντοκιμαντέρ «American Valhalla».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me) / Και σε 3D / Και Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Γιάννης Ζουγανέλης, Κατερίνα Γκίρκις, ΛίλαΜουτσοπούλου, Ακίνδυνος Γκίκας, Ελένη Βογιατζή, Μυρτώ Ορφανάκου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Νίκος Νίκας, Λευτέρης Ελευθερίου, Θοδωρής Σμέρος, Ντίνος Πικροδημήτρης, Μαρία Αδάμου, Έλενα Γιαννέτσου
Ο αγαπημένος μας Γκρου, λοιπόν, επανέρχεται σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. Βλέπετε, εκεί που σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε κι εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική. Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον ΜπαλτάζαρΜπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του ’80! που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός!

Μάλιστα στο Village 15 The Mall… υπάρχει και μία μεγάλη έκπληξη που περιμένει τους μικρούς μας φίλους:

Το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο μας προσκαλεί μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου,

σε ένα μοναδικό Back to school event,

για να γνωρίσουμε για πρώτη φορά από κοντά την πιο διασκεδαστική παρέα, τα Minions!

Ο Βαλεριάν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες (Valerian and the City of a Thousand Planets)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Rihanna, Ethan Hawke
Στον 28ο αιώνα, ο Βαλέριαν και η Λορελίν είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της τάξης σε όλες τις ανθρώπινες περιοχές. Ακολουθώντας τις εντολές του Υπουργού Αμύνης οι δύο νέοι ξεκινούν για μία αποστολή στην εκπληκτική πόλη Άλφα – μία αναπτυσσόμενη Μητρόπολη, όπου τα είδη από ολόκληρο το σύμπαν μοιράζονται γνώσεις, ευφυΐα και πολιτισμούς. Υπάρχει ένα μυστήριο στο κέντρο του Άλφα, μία σκοτεινή δύναμη, η οποία απειλεί την ειρηνική συμβίωση της Πόλης των Χιλίων Πλανητών, και ο Βαλέριαν με τη Λορελίν πρέπει να αγωνιστούν προκειμένου να εντοπίσουν την απειλή και να προστατεύσουν, όχι μόνο τον Άλφα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Θα καταφέρουν, άραγε, να διατηρήσουν την ειρήνη στους πλανήτες και να διαχειριστούν τη μεταξύ τους σχέση;

American Valhalla– 01/09 & 05/09
Είδος ταινίας: Ντοκιμαντέρ
Η ταινία “American Valhalla”, με σκηνοθέτες τους Joshua Homme και Andreas Neumann, ακολουθεί τον Iggy Pop στην έρημο της Καλιφόρνια για την ηχογράφηση του άλμπουμ “Post PopDepression”. Μαζί του βρίσκεται και η μπάντα του με τους : Joshua Homme, Dean Fertita (Queens of The Stone Age) και τον drummer των Arctic Monkeys, MatHelders. Όλοι μαζί ξεκινούν ένα μοναδικό τουρ με τελικό προορισμό μία μοναδική συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Η ταινία ξεχωρίζει για την εξαιρετική της φωτογραφία, το rockattitude της, αλλά και για την καταγραφή της μοναδικής σχέσης που αναπτύσσεσαι μεταξύ των μουσικών με κυρίαρχο αξίωμα το: “yourisknothingyougainnothing.”

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like