Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

13346705_10154127347766955_221306903773166007_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Η Συμμορία των Μάγων 2 (Now You See Me 2)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco, Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan, Michael Caine, Morgan Freeman
Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους θεάματα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι μάγοι βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα που ελπίζουν θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. Ο άνδρας πίσω από τα κόλπα τους είναι ο Ουόλτερ Μέιμπρι (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ένα παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου που αναγκάζει τους Καβαλάρηδες να σχεδιάσουν την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι τώρα. Η μόνη τους ελπίδα είναι να καταφέρουν ένα τελευταίο, φαινομενικά αδύνατο κόλπο για να καθαρίσουν το όνομά τους και να αποκαλύψουν τον σατανικό εγκέφαλο πίσω από όλα.

Warcraft: Η Σύγκρουση των Δυο Κόσμων (Warcraft)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Clancy Brown, Daniel Wu
Το ειρηνικό βασίλειο του Άζεροθ, δέχεται την επίθεση τρομερών Όρκ πολεμιστών που εγκαταλείπουν την ετοιμοθάνατη πατρίδα τους για να αποικήσουν μια άλλη. Καθώς ανοίγει η πύλη που ενώνει τους δύο κόσμους, ο ένας στρατός αντιμετωπίζει την πιθανότητα μιας καταστροφής κι ο άλλος της ολοκληρωτικής εξαφάνισης. Αρχίζει έτσι μια εντυπωσιακή επική ιστορία δύναμης και θυσίας όπου ο πόλεμος έχει πολλά πρόσωπα, και που ο καθένας παλεύει για κάτι.

Οιδιπόδειο Αλα Γαλλικά (Lolo)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Julie Delpy, Dany Boon, Vincent Lacoste, Karin Viard
Η κομψή και εκλεπτυσμένη Παριζιάνα Violette (JulieDelpy) κάνει τις διακοπές της στον ειδυλλιακό γαλλικό νότο, όπου συναντά τον γλυκύτατο Jean-Rene (DanyBoon). Αν και εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, η χημεία μεταξύ τους είναι τόσο καλή που βρίσκονται ξανά στο Παρίσι. Όμως, ένα τρίτο πρόσωπο εμφανίζεται ξαφνικά και θέτει σε κίνδυνο το μέλλον του ζευγαριού. Ο Lolo, ο 19χρονος κτητικός γιος της Violette, είναι αποφασισμένος να ξεφορτωθεί τον επίδοξο εραστή, με κάθε τρόπο.

Ballet Hispanico Carmen Maquia& Club Havana
Είδος ταινίας: Μουσική
Δύο εκθαμβωτικές παραστάσεις από τη “BalletHispanico”, την καλύτερη Αμερικάνικη εταιρία Latin χορού, θα λάβουν χώρα στα VillageCinemas ενσωματωμένες και οι δύο σε μία προβολή στις 10/06 και μία επαναληπτική στις 13/06. Σκηνοθετημένο από τον καλλιτεχνικό σκηνοθέτη EduardoVilaro το BalletHispanico εμπεριέχει 2 αγαπημένες παραστάσεις : την “CARMEN.maquia”, μία σύγχρονη εκδοχή της όπερας του Bizet χορογραφημένη από τον Ισπανό GustavoRamirezSansaro, και το “ClubHavana”, μία σύγχρονα απεικόνιση μίας “καυτής” βραδιάς σε ένα Κουβανέζικο κλαμπ χορογραφημένο από τον PedroRuiz.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like