Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

O J.K. Simmons επιστρέφει με τη δραματική κομεντί «The Bachelors», την ώρα που ο «στρατιώτης» Miles Teller παλεύει με το μετατραυματικό στρες και προσπαθεί να επανενταχθεί στην καθημερινότητα σαν πολίτης στην ταινία «Thank You For Your Service».

Όλα Απ’την Αρχή (The Bachelors)
Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί
Ηθοποιοί: J.K. Simmons, Odeya Rush, Jean Louisa Kelly, Julie Delpy, Josh Wiggins
Μετά το θάνατο της συζύγου του, ο Μπιλ Πόντερ (Τζ. Κ. Σίμονς) και ο 17χρονος γιος του Γουές, μετακομίζουν από την μικρή τους πόλη στην μεγαλούπολη, σε μια προσπάθεια να κάνουν μια νέα αρχή. Καθώς οι δυο τους προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα τους ζωή, και να βρουν τρόπους να κλείσουν τις πληγές τους, θα γνωρίσουν δυο ξεχωριστές γυναίκες που θα τους βοηθήσουν να αγκαλιάσουν και πάλι την ζωή.

Thank You For Your Service
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Miles Teller, Haley Bennett, Joe Cole, Amy Schumer, Keisha Castle-Hughes, Kerry Cahill, Beulah Koale
Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών επιστρέφει στην πατρίδα από το Ιράκ, όπου έγιναν μάρτυρες ανείπωτης βίας και παραλογισμού. Καθώς προσπαθούν να επανενταχθούν στην καθημερινότητα ως πολίτες, βασανίζονται από τις εμπειρίες στους στα πεδία των μαχών, υποφέροντας από μετατραυματικό στρες.

Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς (Daddy’s Home 2)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson, John Lithgow, Linda Cardellini, Alessandra Ambrosio
Και μόλις οι δύο πατεράδες βρίσκουν τις ισορροπίες τους και μοιράζουν τους ρόλους τους ώστε οι δύο οικογένειες να συνυπάρχουν αρμονικά, καταφθάνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων οι παππούδες, που δεν τους λες και τους πιο εύκολους και διακριτικούς ανθρώπους του κόσμου… Ο Μελ Γκίμπσον, σε ρόλο τσαμπουκά παππού με πολλά άλυτα θέματα με το γιο του (Μαρκ Γουόλμπεργκ) και στον αντίποδα ο αφελής Τζον Λίθγκοου που προσπαθεί να βρίσκει λύσεις σε όλα τα προβλήματα των άλλων, ξεχνώντας τα δικά του.

Paddington 2 / Μεταγλωττισμένο / Και με Υπότιτλους
Είδος ταινίας: Παιδική
Ηθοποιοί: Ben Whishaw, Hugh Grant, Hugh Bonneville, Samuel Joslin, Julie Walters, Marie-France Alvarez, Sanjeev Bhaskar, Ben Miller, Jessica Hynes, Robbie Gee
Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, επιστρέφει σε μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία. Ο Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο Winsdor ‘s Gardens. Κι ενώ ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για την θεία του τη Λούση, που κλείνει τα 100 της χρόνια, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στην αντικερί του κου Γκρούμπεν. Όταν όμως το βιβλίο εξαφανίζεται, ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν ξεκινάνε ένα απίστευτο περιπετειώδες ταξίδι προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like