Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Ο βασιλιάς της περιπέτειας, Bruce Willis, επιστρέφει δυναμικά σε μία ταινία του είδους που τον έχει καταξιώσει, «Death Wish». Ο Nicolas Cage πρωταγωνιστεί στο ιδιαίτερο θρίλερ «Mom and Dad» κι από την άλλη κυκλοφορεί η παιδική «Η Μεγάλη Κακιά Αλεπού και Άλλες Ιστορίες». Η Royal House Opera προτείνει την Tosca.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ -Death Wish
Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Bruce Willis, Vincent D’ Onofrio, Elisabeth Sue, Camilla Morrone, Dean Norris
Ο Δρ. Πολ Κέρσεϊ ( Bruce Willis) εργάζεται ως χειρουργός στα επείγοντα περιστατικά, φροντίζοντας συχνά τα θύματα της αυξανόμενης εγκληματικότητας της πόλης. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί, όμως, ότι θα ερχόταν η μέρα που τα θύματα αυτά θα ήταν η δική του οικογένεια, μετά τη θανάσιμη επίθεση που δέχονται η γυναίκα του (Ελίζαμπεθ Σου) και η ενήλικη κόρη του (ΚαμίλαΜορόνε) μέσα στο σπίτι τους. Με την αστυνομία να αδυνατεί να ανταποκριθεί στον αριθμό των βίαιων περιστατικών, ο Πολ ανακουφίζει τη δίψα του για εκδίκηση και απόδοση δικαιοσύνης, κυνηγώντας ο ίδιος τους ενόχους. Καθώς οι ανώνυμοι φόνοι εγκληματιών αρχίζουν να κυριαρχούν στα ΜΜΕ, ο κόσμος αναρωτιέται αν αυτός ο θανάσιμος εκδικητής είναι ένας φύλακας άγγελος… ή κάτι πολύ πιο νοσηρό.

Mom and Dad
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Nicolas Cage, Selma Blair, Anne Winters, Zachary Arthur, Olivia Crocicchia
Ο Νίκολας Κέιτζ και η Σέλμα Μπλερ υποδύονται ένα ζευγάρι που αποτελεί το στερεότυπο του αμερικανικού ονείρου: ζουν μιαν ευτυχισμένη ζωή με τα δύο τους παιδιά, την εφήβη κόρη τους και το δεκάχρονο γιο τους σε ένα πλούσιο προάστιο μιας μεγαλούπολης με όλες τις ανέσεις που προσφέρει η σύγχρονη ζωή. Ξαφνικά όμως μια μέρα, και όσο τα παιδιά ακόμη βρίσκονται στο σχολείο, μια άγνωστη επιδημία θα ξεσπάσει στην περιοχή, οδηγώντας ΟΛΟΥΣ τους γονείς στην τρέλα και βάζοντας στο μυαλό τους μόνο ένα στόχο: να σκοτώσουν τα παιδιά τους! Τα δύο παιδιά θα βρεθούν εγκλωβισμένα στο σπίτι με τους παρανοϊκούς γονείς τους και θα πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβιώσουν μέχρι το βράδυ, και τη στιγμή που ενδέχεται να εμφανιστούν οι καλεσμένοι που μπορεί να τους σώσουν… ο παππούς και η γιαγιά!

Royal Opera House: Tosca
Είδος ταινίας: Παράσταση
Ένα από τα κλασικότερα μουσικά έργα Όπερας όλων των εποχών έρχεται στα VillageCinemas στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας. Η Όπερα “Tosca” συνδυάζει εξαιρετικά επιμέρους στοιχεία δράματος και πάθους και θριαμβεύει με την μουσική πληρότητά της. Είμαστε στη Ρώμη και ακολουθούμε τα βήματα του ζωγράφου MarioCavaradossi που έχει καταδικαστεί σε θάνατο από τον Επικεφαλής της Αστυνομίας, Scarpia. Για να αποφύγει την θανατική καταδίκη θα πρέπει η ερωτική του σύντροφος να δοθεί ολοκληρωτικά στον Scarpia…

Η Μεγάλη Κακιά Αλεπού και Άλλες Ιστορίες (The Big Bad Fox &Other Tales)
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Νίκος Παπαδόπουλος, Στέλιος Ψαρουδάκης, Ποίμης Πέτρου, Γιάννης Υφαντής, Αντώνης Πάλλης, Σοφία Καψαμπέλη, Κωνσταντίνος Κακανάς
H ζωή στην ύπαιθρο δεν είναι πάντα τόσο ειρηνική και ήσυχη. Ειδικά σε αυτή την φάρμα που μία αλεπού κάνει την ..μαμά σε μια ομάδα από κοτοπουλάκια, ένα κουνέλι νομίζει ότι είναι πελαργός και μια πάπια θέλει να γίνει ο Άγιος Βασίλης. Αν λοιπόν νομίζετε ότι η ζωή στην φάρμα είναι απλή… σκεφτείτε το ξανά!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like