Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η κινηματογραφική εβδομάδα ανοίγει με μία ταινία Επιστημονικής Φαντασίας που χαίρει θετικών κριτικών κι ακούει στο όνομα «Ready Player One». Ακολουθεί η έλευση της ταινίας Μυστηρίου «Το Κορίτσι Στην Ομίχλη», η ταινία Τρόμου «The Strangers: H Ματωμένη Νύχτα» και η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «Λεο Ντα Βίντσι: Αποστολή Μόνα Λίζα».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – ReadyPlayerOne / Και σε DolbyAtmos / Και σε 3D
Είδος ταινίας: Επιστημονικής Φαντασίας
Ηθοποιοί: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Lena Waithe, T.J. Miller, Simon Pegg, Mark Rylance
Η ταινία διαδραματίζεται το 2045, με τον κόσμο στα όρια του χάους και της κατάρρευσης. Η ανθρωπότητα έχει βρει σωτηρία στο OASIS, ένα επεκτατικό σύμπαν εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκε από τον ευφυή και εκκεντρικό Τζέιμς Χάλιντεϊ (Mark Rylance). Όταν ο Χάλιντεϊ πεθαίνει, αφήνει την αμύθητη περιουσία του στο πρώτο άτομο που θα βρει ένα ψηφιακό Πασχαλινό αυγό, το οποίο έχει κρύψει κάπου στο OASIS, πυροδοτώντας έναν διαγωνισμό που καθηλώνει όλο τον κόσμο. Όταν ένας απίθανος νεαρός ήρωας με το όνομα Ουέιντ Ουότς (Tye Sheridan,) αποφασίζει να πάρει μέρος στο διαγωνισμό, παρασύρεται σε ένα ιλιγγιώδες κυνήγι θησαυρού που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας μέσα σε ένα φανταστικό σύμπαν μυστηρίου, ανακαλύψεων και κινδύνων.

Το Κορίτσι Στην Ομίχλη (The Girl In The Fog)
Είδος ταινίας: Μυστηρίου
Ηθοποιοί: Toni Servillo, Alessio Boni, Lorenzo Richelmy, Michela Cescon

Βασισμένη στο πολυμεταφρασμένο ομώνυμο βιβλίο, η ταινία ακολουθεί την εξαφάνιση μιας 16χρονής κοπέλας της Άννα Λου από ένα μικρό χωριό στις Ιταλικές Άλπεις. Ο αινιγματικός αστυνομικός ερευνητής Βόγκελ καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο και σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν πρόκειται για κάτι απλό. Δουλεύοντάς με εχθρό τον χρόνο και έχοντας να αντιμετωπίσει τα ξέφρενα Media,o Βόγκελ πρέπει να χρησιμοποιήσει ανορθόδοξες μεθόδους για να αποκαλύψει την αλήθεια, σε μία πόλη που τα κίνητρα είναι δυσδιάκριτα, τα γεγονότα διαστρεβλώνονται και όλοι είναι πιθανοί ύποπτοι.

The Strangers: Ματωμένη Νύχτα (The Strangers: Prey At Night)
Είδος ταινίας: Τρόμου
Ηθοποιοί: Christina Hendricks, Bailee Madison, Emma Bellomy

H Σίντι (Christina Hendricks) και ο Μάικ (Μάρτιν Χέντερσον) ξεκινούν οδικώς για την εξοχή μαζί με την ατίθαση έφηβη κόρη τους, Κίνσι , Bailee Madison), και τον μεγάλο τους γιο, Λουκ (Λιούις Πούλμαν). Κανείς δεν φαντάζεται ότι αυτό που ξεκίνησε σαν μια συνηθισμένη οικογενειακή εκδρομή, θα καταλήξει στον μεγαλύτερο εφιάλτη τους… Κατά την άφιξή τους σε ένα απομονωμένο πάρκο για τροχόσπιτα, ένα χτύπημα στην εξώπορτα θα οδηγήσει σε μία νύχτα απερίγραπτου τρόμου. Τρεις άγνωστοι ψυχοπαθείς με μάσκες και θανατηφόρες προθέσεις θα αναγκάσουν τα μέλη της οικογένειας να παλέψουν για τη ζωή τους.

Λεο Ντα Βίντσι: Αποστολή Μόνα Λίζα (Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa) / Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Ντίνος Σούτης, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Δημήτρης Παπαδάτος, Στεφανία Φιλιάδη, Ιφιγένεια Στάικου, Κωνσταντίνος Κακανάς, Γιάννης Υφαντής

Ο νεαρός Λεονάρντο Ντα Βίντσι είναι ένα χαρισματικό, ιδιοφυές αγόρι, γεμάτο όρεξη για δράση. Σχεδιάζει μία μηχανή που μπορεί να κινηθεί στο έδαφος, στον αέρα και στο νερό. Με τη μηχανή αυτή, φορώντας μία στολή κατάδυσης που έχει σχεδιάσει ο ίδιος και έχοντας στο πλευρό του τον πιστό του φίλο Λορέντζο και την αγαπημένη του, την Τζοκόντα, ξεκινά το περιπετειώδες του ταξίδι! Όταν μια πυρκαγιά καταστρέφει το χωράφι της Τζοκόντα, ο πατέρας της σχεδιάζει να την παντρέψει μ΄ έναν πλούσιο γαμπρό. Ο Λεονάρντο και οι φίλοι του αποφασίζουν να βρουν εκείνοι τα χρήματα που θέλει ο πατέρας της. Ακολουθώντας τις συμβουλές του Τσιάκο αναζητούν έναν κρυμμένο θησαυρό, κάπου κοντά στη Φλωρεντία. Όμως λίγο πριν ξεκινήσουν, τον Λορέντζο τον απαγάγουν πειρατές!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like