Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Το franchise δισεκατομμυρίων της Marvel συνεχίζεται με τη νέα ταινία των Avengers και τον Πόλεμο της Αιωνιότητας. Στο cast του εμφανίζονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood αυτήν τη στιγμή, όπως Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Chris Evans, Elizabeth Olsen, Idris Elba, και πολλοί άλλοι.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας (Avengers: Infinity War)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen, Chadwick Boseman, Benedict Cumberbatch, Karen Gillan, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Josh Brolin, Tom Holland, Chris Pratt, Tom Hiddleston, Zoe Saldana, Sebastian Stan, Idris Elba, DanaiGurira, Paul Rudd, Jeremy Renner, Bradley Cooper, Benicio Del Toro, Gwyneth Paltrow
Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και συμπεριλαμβάνει όλο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, το Εκδικητές: Αιώνιος Πόλεμος (Avengers: Infinity War) της Marvel Studios φέρνει στη σκοτεινή αίθουσα την απόλυτη, πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών. Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν.

Η Ζουγκλοπαρέα (The Jungle Bunch) / Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ο Μορίς μπορεί να μοιάζει με πιγκουίνο – αλλά βαθιά μέσα του είναι πραγματικός τίγρης! Μαζί με τους φίλους του, τη “Ζουγκλοπαρέα”, θέλει να διατηρήσει την τάξη και τη δικαιοσύνη στη ζούγκλα, όπως έκανε η μητέρα του πριν από αυτόν. Αλλά ο Ίγκορ, το πονηρό κοάλα, με τη βοήθεια του στρατού των ανόητων μπαμπουίνων θέλει να καταστρέψει τη ζούγκλα μια για πάντα. Η Ζουγκλοπαρέα – σπεύδειστηδιάσωση!

You may also like