Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Amanda Seyfried και Clive Owen ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παραδώσουν μία περιπέτεια – θρίλερ, με την κλασική έννοια του όρου. Επίσης, κυκλοφορούν η κωμική ταινία με την Ana Farris «Ζευγάρι με το Ζόρι», η περιπέτεια «Revenge», το θρίλερ «Θάρρος ή Αλήθεια» και η παράσταση «Macbeth» του Royal Opera House.

H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – ΑΝΟΝ
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Clive Owen, Amanda Seyfried, Colm Feore, Sonya Walger, Mark O’Brien
Στο προσεχές μέλλον δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή ή ανωνυμία. Όλες οι προσωπικές στιγμές καταγράφονται και το έγκλημα φθίνει. Στην απόπειρα του να ρίξει φως σε μια σειρά από φόνους, ο αστυνομικός Σαλ Φρίλαντ (Clive Owen) πέφτει πάνω σε μια νεαρή γυναίκα (Amanda Seyfried), η οποία δεν έχει κανένα ψηφιακό αποτύπωμα και άρα είναι αόρατη στο σύστημα. Η μυστηριώδης γυναίκα γνωστή ως The Girl, δεν έχει ταυτότητα, ιστορία ή οποιοδήποτε αρχείο. Ο Σαλ πρέπει να την εντοπίσει πριν γίνει ο ίδιος το επόμενο θύμα.

Revenge
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Matilda Anna Ingrid Lutz, Kevin Janssens, Vincent Colombe, Guillaume Bouchède
Τρεις πλούσιοι, παντρεμένοι άνδρες συναντιούνται για το ετήσιο, καθιερωμένο κυνήγι τους στην έρημο. Μόνο που αυτήν τη φορά, ο ένας θα φέρει μαζί και την ερωμένη του, μια σέξι «Λολίτα» που με το σεξαπίλ της θα προκαλέσει γρήγορα το ενδιαφέρον των άλλων δύο. Τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου όταν οι τρεις άνδρες εκμεταλλεύονται τη νεαρή κοπέλα και την εγκαταλείπουν στην κόλαση της ερήμου, θεωρώντας τη νεκρή. Διψασμένη για εκδίκηση, εκείνη θα επιστρέψει και θα μετατρέψει το κυνήγι στο πιο ανελέητο και αιματηρό ανθρωποκυνηγητό.

Ζευγάρι με το Ζόρι (Overboard)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Anna Faris, Eva Longoria, Eugenio Derbez, John Hannah, Emily Maddison
Στην αξέχαστη ρομαντική κομεντί «Γυναίκα στη Θάλασσα», με την Γκόλντι Χόουν και τον Κερτ Ράσελ, μία κακομαθημένη πλούσια έπεφτε στη θάλασσα από το γιοτ της, πάθαινε αμνησία και έπεφτε στα «δίχτυα» ενός αγροίκου μαραγκού, που δεν είχε πληρώσει για τις υπηρεσίες του, ο οποίος, για να την εκδικηθεί, την έπειθε ότι ήταν η σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. Σ’ αυτό το σύγχρονο ριμέικ της, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Ο Εουχένιο Ντερμπέζ είναι ένας κακομαθημένος playboy, γόνος μιας εκ των πλουσιότερων οικογενειών του Μεξικού, που πέφτει στη θάλασσα από το γιοτ του και παθαίνει αμνησία. Η Άννα Φάρις, μια ανύπαντρη εργαζόμενη μητέρα στην οποία ο δύστροπος και αλαζόνας γόης χρωστά χρήματα, τον βρίσκει τυχαία και τον περιμαζεύει, μόνο για να τον πείσει ότι είναι ο άνδρας της και πατέρας των παιδιών της!

Θάρρος ή Αλήθεια (Truthor Dare)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Sophia Ali, Nolan Gerard Funk, Landon Liboiron
Ένα φαινομενικά ακίνδυνο παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» μεταξύ φίλων καταλήγει αιματηρό, όταν κάποιος ή κάτι, απειλεί θανάσιμα όσους δεν αποφασίζουν να ακολουθήσουν τους κανόνες και να “τολμήσουν” ή να «πουν την αλήθεια»…

Royal Opera House: Macbeth
Είδος ταινίας: Παράσταση
Σκηνοθετημένο από την βραβευμένη Phyllida Lloyd, η Όπερα διηγείται την τρομακτική ιστορία του πολεμιστή Macbeth ο οποίος, αφού ακούσει μία προφητεία ότι θα γίνει βασιλιάς της Σκωτίας, οδηγείται από τη φιλοδοξία του και την ενθάρρυνση της σύζυγου του να κάνει την προφητεία πραγματικότητα. Σύντομα το δολοφονικό ζευγάρι κυριεύεται από μια παράνοια η οποία θα τους οδηγήσει σε περαιτέρω εγκλήματα και τελικά στην πτώση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like