Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

13551160_10154180076731955_775320114_nΟι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους
Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Το Παιχνίδι του Χρήματος (Money Monster)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell
O Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύεται τον LeeGates, έναν οικονομικό αναλυτή/τηλεοπτική περσόνα που η άκρως δημοφιλής εκπομπή του τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους γκουρού της WallStreet. Μετά τη λυσσαλέα προώθηση μιας μετοχής φούσκας, ένας οργισμένος επενδυτής (Τζακ Ο’ Κόνελ) εισβάλλει στο studio και σε απευθείας μετάδοση κρατάει όμηρους τον genius αναλυτή και την PattyFenn (Τζούλια Ρόμπερτς), παραγωγό της εκπομπής του. Καθώς ξεδιπλώνονται οι πτυχές μια τεράστιας οικονομικής απάτης, οι Gates και Fenn προσπαθούν παράλληλα να βρουν τρόπο να παραμείνουν ζωντανοί.

Ένα Ολόγραμμα για το Βασιλιά (AHologram for theKing)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Tom Hanks, Alexander Black, Sarita Choudhury, Jane Perry
Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία για να πουλήσει την εφεύρεση του στον πάμπλουτο τοπικό μονάρχη. Εκεί θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες μέχρι να συναντήσει τελικά τον βασιλιά, ενώ θα γνωρίσει τον έρωτα στα μάτια μιας γοητευτικής γυναίκας.

Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας (The Big Friendly Giant) / Και σε 3D
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Mark Rylance, Ruby Barnhill, Penelope Wilton, Jemaine Clement
Ηρωίδα της ιστορίας είναι ένα μικρό κορίτσι που συναντά έναν μυστηριώδη Γίγαντα και μαθαίνει για τα θαύματα και τους κινδύνους της Χώρας του. Μαζί, θα τα βάλουν με τους πανίσχυρους Γίγαντες για να σώσουν την Μεγάλη Βρετανία και θα ανακαλύψουν την αξία της φιλίας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like