Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Δύο από «δυνατά χαρτιά» του Hollywood, η Shailene Woodley και ο Sam Claflin, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παραδίδουν μία δραματική περιπέτεια αγάπης που εκτυλίσσεται στη μέση της θάλασσας. Η Charlize Theron επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την κομεντί «Tully» και ο Ethan Hawke πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια «24 Ώρες Προθεσμία».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Μετά Την Καταιγίδα (Adrift)
Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Shailene Woodley, Sam Claflin
Μετά το χτύπημα του πιο φονικού τυφώνα στην ιστορία του Ειρηνικού ωκεανού, η Τάμι Όλντμαν (Σέιλιν Γούντλεϊ) ξυπνά στη μέση της θάλασσας για να βρει τον αρραβωνιαστικό της άσχημα τραυματισμένο και το σκάφος τους κατεστραμμένο. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει με κάποιον ή να βγει από τον ωκεανό, καθώς το πλησιέστερο λιμάνι είναι 1.500 μίλια μακριά. Με τον χρόνο να την κυνηγά και τις μνήμες του δυστυχήματος να δυναμώνουν, η Τάμι πρέπει να βρει γρήγορα ένα τρόπο για να σώσει τον εαυτό της και τον άνδρα που αγαπά.

Tully
Είδος ταινίας: Κομεντί
Ηθοποιοί: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Mark Duplass
Στην ταινία «Tully», η ΣαρλίζΘερόν πρωταγωνιστεί στον ρόλο μιας παντρεμένης γυναίκας με δυο παιδιά, και έγκυος στο τρίτο, που με μισή καρδιά δέχεται το καλοπροαίρετο δώρο του αδελφού της για «νυχτερινή νταντά», με την ελπίδα να ελαττώσει λίγο το στρες της καθημερινότητας της. Η «νυχτερινή νταντά» φτάνει με την μορφή μιας όμορφης, ανεξάρτητης φοιτήτριας πανεπιστημίου που θα την βοηθήσει όχι μόνο να βρει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί, αλλά αλλάζοντας εντελώς τη ζωή της με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

24 Ώρες Προθεσμία (24 Hours To Live)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Ethan Hawke, Paul Anderson, Rutger Hauer, Tanya van Graan, Liam Cunningham, Nathalie Boltt
Ο Τράβις, ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιού του. Ένας παλιός του συνάδελφος τον πλησιάζει και του κάνει μια δελεαστική πρόταση με μεγάλο οικονομικό όφελος. Να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή δολοφονίας για λογαριασμό ενός πανίσχυρου μυστικού οργανισμού. Ο Τράβις θα δεχθεί την πρόταση αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει την αποστολή του θα γίνει αντιληπτός με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από την Ιντερπόλ. Και ενώ νομίζει ότι όλα τελείωσαν ξυπνάει στο τραπέζι μια χειρουργικής αίθουσας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like