Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Ένα δράμα με τρεις από τους πιο πολυσυζητημένους αυτήν τη στιγμή ηθοποιούς (Jason Sudeikis, Elizabeth Olsen, Ed Harris) καθώς και η ταινία τρόμου «Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών» κάνουν το ντεμπούτο τους εν μέσω του Αυγούστου.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ζωή σε Φιλμ (Kodachrome)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Ed Harris, Jason Sudeikis, Elizabeth Olsen, Bruce Greenwood, Wendy Crewson

Διαζευγμένος και στα πρόθυρα να χάσει τη δουλειά του, ο Ματ (Jason Sudeikis) αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επίσκεψη της Ζούι (Elizabeth Olsen), της κοπέλας που προσέχει τον άρρωστο και χρόνια αποξενωμένο πατέρα του Μπεν (Ed Harris). Η Ζούι τον ενημερώνει ότι ο πατέρας του, ένας διάσημος φωτογράφος, είναι βαριά άρρωστος και του ζητάει να τους συνοδεύσει μέχρι το Κάνσας. Εκεί, ο Μπεντ σκοπεύει να εμφανίσει φωτογραφίες τραβηγμένες σε Kodachrome, λίγο πριν κλείσει το τελευταίο εργαστήριο εμφάνισης αυτού του φιλμ που η Kodak αποσύρει οριστικά από την αγορά. Με τα 4 καρούλια ανά χείρας, οι 3 τους θα κάνουν ένα αποκαλυπτικό και λυτρωτικό ταξίδι.

Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών (Trainto Busan)
Είδος ταινίας: Τρόμου
Ηθοποιοί: Yoo Gong, Yu-mi Jung, Dong-seok Ma, Su-an Kim, Eui-sung Kim, Woo-sik Choi, Sohee
Ένας άγνωστου ταυτότητας ιός σαρώνει τη Νότια Κορέα, εξελίσσεται σε πανδημία και μεταμορφώνει τους κατοίκους της σε ζωντανούς νεκρούς. Η Κυβέρνηση αναγκάζεται να θέσει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά ούτε η κήρυξη του στρατιωτικού νόμου είναι αρκετή. Οι μοναδικοί σώοι επιβάτες μιας υπερταχείας με προορισμό το Μπουσάν, που έχει αποκλείσει τη μετάδοση του ιού, πρέπει να παλέψουν μέχρι θανάτου για να επιβιώσουν. Ο Seok-woo, ένας χωρισμένος χρηματιστής, θα πολεμήσει με νύχια και με δόντια για να σώσει τη μικρή του κόρη. Στα 453 χιλιόμετρα αυτής της αιματηρής διαδρομής, θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν ζωντανοί.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like