Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

10487245_10153020993851955_432603092018764561_nΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – Η Θεωρία των Πάντων (The Theory of Everything)
Είδος ταινίας: Βιογραφική
Ηθοποιοί: Eddie Redmayne, Felicity Jones

Στην ταινία, ακολουθούμε τον Στίβεν Χόκινγκ από το 1963, όπου σπουδάζει στο Κέιμπριτζ κι ερωτεύεται τη συμφοιτήτρια και μετέπειτα σύζυγό του Τζέιν Γουάιντ, μέχρι τη συνεχιζόμενη, από τα 21 του χρόνια έως και σήμερα, μάχη του, μετά τη διάγνωσή του με τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι, επιτρέποντάς του την επικοινωνία μόνο μέσω συσκευής ομιλίας.Παράλληλα, παρακολουθούμε τις καινοτόμες και αιχμηρές απόψεις του Χόκινγκ για τη Φυσική και την πρωτοποριακή έρευνά του που προκάλεσε το θαυμασμό των καθηγητών του και που τελικά οδήγησε στην ρηξικέλευθη θεωρία του για το σύμπαν. Βλέπουμε και τη γεμάτη αγάπη, περίπλοκη σχέση του με τη γυναίκα που τον στήριξε σε όλα τα πρώτα δύσκολα χρόνια, προκειμένου εκείνος να συνεχίσει να ψάχνει τη μία και μοναδική αιτιολογική εξίσωση για το Σύμπαν και το Χρόνο.

Ο Άνθρωπος από τη Μασσαλία (La French)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Jean Dujardin, Gilles Lellouche, Céline Sallette, Mélanie Doutey, Benoît Magimel

Η δράση τοποθετείται στις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80, όπου η ανεξέλεγκτη εξάπλωση ναρκωτικών ουσιών μέσω της Μασσαλίας κατέτασσαν την πόλη του Γαλλικού Νότου σε παγκόσμια πρωτεύουσα διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και βασικό προμηθευτή ηρωίνης προς τις ΗΠΑ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Γάλλος ηθοποιός και ζεν πρεμιέ, Ζαν Ντιζαρντάν υποδύεται τον Πιερ Μισέλ, έναν δικαστικό, o οποίος εξαπολύει ένα εξαετές ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να καταφέρει να ξεσκεπάσει τη δράση του “French Connection”, μιας καλά καλυμμένης κλίκας διακίνησης ναρκωτικών. Ο ίδιος, θα συναντήσει τον Τόνι Ζάμπα, έναν ισχυρό βαρόνο ναρκωτικών τον οποίο υποδύεται ο Ζιλ Λελούς.


O κύριος Μόρντεκαϊ  (Mortdecai)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Ewan McGregor, Olivia Munn

O ανέμελος αλλά δαιμόνιος Τσαρλς Μορτντεκάι είναι ένας έμπορος τέχνης που συνήθως εμπλέκεται σε “μικροαπατεωνιές”. Θα χρειαστεί να διασχίσει όλη την υδρόγειο οπλισμένος μόνο με την καλή του εμφάνιση και την ιδιαίτερη γοητεία του, ενώ καταδιώκεται από Ρώσους, Βρετανούς κατασκόπους, έναν διεθνή τρομοκράτη αλλά και τη γυναίκα του. Αποστολή του είναι να ανακτήσει έναν κλεμμένο πίνακα που φημολογείται πως περιέχει μυστικά για τον χαμένο χρυσό των Ναζί.

Η γυναίκα με τα μαύρα 2: Άγγελος του Θανάτου (The Woman in Black: Angel of Death)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Phoebe Fox, Merryn Pearse, Mary Roscoe, Helen McCroy, Amelia Crouch

Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, μια ομάδα Λονδρέζων μαθητών, με επικεφαλής τη διευθύντριά τους, Τζιν Χογκ και τη νεαρή δασκάλα, Ιβ Πάρκινς, εγκαταλείπουν το Λονδίνο, με προορισμό την περίφημη ερειπωμένη βίλα Ελ Μαρς, στα ανεμοδαρμένα αλμυρά έλη του NineLivesCauseway.Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σε ένα έρημο αγροτικό χωριό της Μεγάλης Βρετανίας, η παρουσία τους θα ξεσηκώσει μια κακόβουλη δύναμη με εκδικητικό πνεύμα. Ο ανατριχιαστικός ήχος μιας καρέκλας που τρίζει, το αρχαίο γραμμόφωνο με τις εξωπραγματικές μελωδίες, τα στοιχειωμένα όνειρα που μοιάζουν τρομακτικά αληθινά, οι σκοτεινές σκιές τα βράδια και το κακόβουλο πνεύμα που τους καταδιώκει θα κάνουν τη ζωή των μαθητών δύσκολη.

Θα μπορέσουν άραγε να ξεφύγουν από τη ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ;

Barbie Η Σούπερ Πριγκίπισσα (Barbie in Princess Power) Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Φωνές: Κατερίνα Γκίργκις, Λίλα Μουτσοπούλου, Νίκος Νίκας, Χρήστος Συριώτης, Γιώργος Ματαράγκας, Σία Κοσκίνα, Στεφανία Φιλιάδη, Ιφιγένεια Σταϊκου, Βάσω Κατσικέρου, Χριστέλλα Γκιζέλη, Ανδρέας Ρήγας

Η αγαπημένη μας Barbie πρωταγωνιστεί ως Κάρα, μια συνηθισμένη σύγχρονη πριγκίπισσα που ζει μια κανονική ζωή. Όταν μια μαγική πεταλούδα τη φιλήσει, η Κάρα θα αποκτήσει δυνάμεις που της επιτρέπουν να μεταμορφώνεται σε Σούπερ Πριγκίπισσα, δηλαδή στο δυναμικό alterego της, που πετάει συνεχώς γύρω από το βασίλειο προκειμένου να το προστατεύει, πολεμώντας το έγκλημα.Σύντομα όμως, η ζηλιάρα ξαδέρφη της Κάρα, Κορίν, αιχμαλωτίζει την πεταλούδα και μεταμορφώνεται σε ΝταρκΣπαρκλ, την αντίζηλο της Σούπερ Πριγκίπισσας. Η θεαματικών αναμετρήσεων αντιδικία τους μεταφέρεται στον ουρανό, ώσπου συνειδητοποιούν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του βασιλείου. Θα βάλουν τα δύο κορίτσια στην άκρη τις διαφορές τους για να συνεργαστούν ενάντια στο κοινό κακό; Τελικά, η μεγαλύτερη δύναμη είναι εκείνη της αληθινής φιλίας, που μας κάνει πραγματικά ανίκητες!

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like