Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

10996160_10153050206871955_936885442365674878_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – KINGSMAN: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (KINGSMAN: THE SECRET SERVICE)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine

Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Μαρκ Μίλερ και σε σκηνοθεσία του Μάθιου Βον (KICKASS, Χ-MEN: Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ), η ταινία περιστρέφεται γύρω από την Kingsman, μία άκρως μυστική υπηρεσία. Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης απειλείται από μία παρανοϊκή high-tech ιδιοφυία, η Kingsman θα στρατολογήσει έναν άξεστο αλλά πολλά υποσχόμενο νεαρό, με σκοπό να ενσωματωθεί στο ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας.

Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι (Fifty Shades of Grey)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Rita Ora

Στις 12 Φεβρουαρίου έρχεται στα Village Cinemas η πλέον καυτή ταινία του 2015, με πρωταγωνίστρια τη Ντακότα Τζόνσον στο ρόλο της Αναστάζια Στιλ και τον Τζέιμι Ντόρναν στο ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι. Μία πολύ έντονη ερωτική ιστορία αγάπης που πυροδοτεί τις αισθήσεις και που βασίζεται στο bestseller ομώνυμο βιβλίο που δημιούργησε νέα ρεκόρ πωλήσεων παντού.Αισθησιασμός, ένταση, συναισθήματα στα άκρα, όλα δείχνουν πως η ταινία αυτή θα είναι μία από τις ταινίες που θα χαρακτηρίσουν σε πολλά επίπεδα τη φετινή κινηματογραφική σεζόν.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like