Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

10569097_10153148727526955_7514938159344254851_nΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – Η Απαγωγή του Κου Heineken (Kidnapping Mr. Heineken)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Anthony Hopkins, Jim Sturgess, Sam Worthington, Ryan Kwanten
Το 1983 μια ομάδα παιδικών φίλων πραγματοποίησαν το έγκλημα του αιώνα: απήγαγαν έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, κληρονόμο της αυτοκρατορίας της μπύρας, Heineken (Άντονι Χόπκινς). Η σοκαριστική απαγωγή –υπό την απειλή όπλων, στο φως της μέρας, στο Άμστερνταμ– είχε ως αποτέλεσμα να καταβληθούν τα μεγαλύτερα λύτρα για την απαγωγή ενός ατόμου. Ήταν το τέλειο έγκλημα… μέχρι που τους έπιασαν.

Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ ΙΙ (The Second Best Exotic Marigold Hotel)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Dev Patel, Richard Gere, Bill Nighy, Maggie Smith, Danny Mahoney, David Strathairn, Judi Dench
Στη συνέχεια της πρώτης ταινίας βρίσκουμε τον Σάνι (Ντεβ Πάτελ), ιδιοκτήτη του ξενοδοχείο Μάριγκολντ, να έχει στρέψει την προσοχή του σε μία υποσχόμενη περιουσία, τώρα που το Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ για Ηλικιωμένους και Όμορφους πάει περίφημα. Επίσης, προσπαθεί να επεκτείνει τα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά του όνειρα αφού σκοπεύει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Σουνάινα (Τένα Ντεσάε). Εν τω μεταξύ, στο Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ, το οποίο είναι πλήρες, έχει μείνει μόνο ένα διαθέσιμο δωμάτιο, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στους νεοαφιχθέντες επισκέπτες, Γκάι (Ρίτσαρντ Γκιρ) και Λαβίνια (Τάμσιν Γκρέιγκ). Παράλληλα, η Έβελιν και ο Ντάγκλας (Τζούντι Ντεντς και Μπιλ Νάι) εργάζονται πλέον στην πόλη της Τζαϊπούρ, μη γνωρίζοντας που θα τους οδηγήσουν τα τακτικά τους ραντεβού ενώ ο Νόρμαν και η Κάρολ (Ρόναλντ Πίκαπ και Νταϊάνα Χαρντκάσλ) προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους ανέπαφη. Καθώς η παιχνιδιάρα Μάτζ (ΣίλιαΊμρι) παλεύει να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνη και δύο ταλαντούχους, πλούσιους άντρες, η νεοπροσληφθείσα μάνατζερ του ξενοδοχείου, η δύστροπη Μούριελ (Μάγκι Σμιθ), είναι η κλειδοκράτειρα όλων των μυστικών και έχει απαντήσεις για όλα τα ζητήματα. Καθώς οι απαιτήσεις ενός παραδοσιακό Ινδικού γάμου απειλούν να τους καταβροχθίσουν όλους, μία απροσδόκητη νότα αισιοδοξίας παρουσιάζεται μπροστά τους.

Chappie
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Dev Patel, Sharlto Copley, Sigourney Weaver
Μετά την απαγωγή του από δυο εγκληματίες με το που γεννήθηκε, ο Chappie υιοθετείται από μία παράξενη και δυσλειτουργική οικογένεια. Ο Chappieείναι παιδί θαύμα. Παρεμπιπτόντως, είναι ρομπότ.

Σε Θέση Βολής (The Gunman)
Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Sean Penn, Javier Bardem, Idris Elba
Ένας πρώην στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη, και διασχίσει την Ευρώπη για να καθαρίσει το όνομα του.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like