Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

11143090_10153199466481955_8576964578812689166_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Child 44
Είδος ταινίας: Αστυνομικό Θρίλερ
Ηθοποιοί: Tom Hardy, Gary Oldman, Joel Kinnaman, Fare Fares, Noomi Rapace, Jason Clarke
Γυρισμένο με φόντο τη δεκαετία του ’50, η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα μέλος της Σοβιετικής αστυνομίας, ο οποίος προσπαθεί να διαλευκάνει υποθέσεις από δολοφονίες παιδιών. Η επιμονή του θα έχει ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με τη βοήθεια της συζύγου του, οι εξελίξεις οδηγούν σε μεγαλύτερα κυβερνητικά εμπόδια.

Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α (The Duff)
Είδοςταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Annika Gordon, Mae Whitman, RobieAmell, Bella Thorne, Bianca A. Santos
Η Μπιάνκα είναι μια σχετικά ευτυχισμένη μαθήτρια λυκείου όταν ο κόσμος καταρρέει: μαθαίνει ότι οι συμμαθητές της αναφέρονται σε αυτήν ως η «Φλόμπα» (Φίλη Λόγω Όγκου Μάζας Περιφέρειας και Ασχήμιας) των πιο όμορφων και πιο δημοφιλών φιλενάδων της. Η Μπιάνκα αγνοεί τα σοφά λόγια του αγαπημένου της καθηγητή και ζητά τη βοήθεια του Ουέσλι, που είναι ένας από τους γοητευτικούς και δημοφιλείς συμμαθητές της, για να την βοηθήσει στην πολιορκία του έρωτά της, Τόμπι, και την τόνωση της αυτοπεποίθησής της. Αποστολή της είναι να υπενθυμίσει σε όλους ότι, ανεξάρτητα από το πώς είναι ή φέρονται οι άνθρωποι, όλοι είμαστε η «Φ.Λ.Ο.Μ.Π.Α.» κάποιου… και αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Η καινούργια φιλενάδα (Une nouvelle amie)
Είδος ταινίας: Κοινωική
Ηθοποιοί: Ρομέν Ντιρίς, Αναΐς Ντεμουστιέ, Ραφαέλ Περσονάζ
Μετά το θάνατο της καλύτερής της φίλης, η Κλερ προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον άντρα της τελευταίας Νταβίντ, ο οποίος κρύβει ένα μυστικό που αρχικά θα τη σοκάρει, αλλά σταδιακά θα αρχίσει να τη γοητεύει επικίνδυνα. Αλμοδοβαρικό παιχνίδι σεξουαλικών ταυτοτήτων βασισμένο σε διήγημα της Ρουθ Ρέντελ και σκηνοθετημένο κομψά από έναν λιτό και συγκροτημένο Φρανσουά Οζόν.

You may also like