Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Νατάσσα Σχοινά

10361403_10153350417681955_3384952623236545579_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Entourage
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Jeremy Piven, Emmanuelle Chriqui, Perrey Reeves, Rex Lee, Debi Mazar
To “Entourage”, η πολυαναμενόμενη μεταφορά της βραβευμένης σειράς του HBO στη μεγάλη οθόνη ξανασυγκεντρώνει το αυθεντικό cast της σειράς με τους Κέβιν Κόνολι, ΈιντριανΓκρένιερ, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα και ΤζέρεμιΠίβεν. Ο αστέρας του κινηματογράφου ΒίνσεντΤσέιζ (Γκρένιερ) μαζί με όλη την κουστωδία, τον Έρικ/I (Κόνολι), τον Τέρτλ (Φεράρα) και τον Τζόνι/Ντράμα (Ντίλον), επιστρέφουν, έχοντας πάντα στο πλάι τους τον ατζέντη του Βινς, ΆριΓκολντ (Πίβεν). Με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι έχουν εν μέρει αλλάξει, αλλά ο δεσμός που τους συνδέει παραμένει ισχυρός, καθώς κινούνται μέσα στον ιδιαίτερο και ενίοτε αδυσώπητο κόσμο του Hollywood.

Spy
Είδος ταινίας: Κωμική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Jude Law, Rose Byrne, Jason Statham, RaadRawi, Melissa McCarthy, Jessica Chaffin, Miranda Hart, Sam Richardson
Στην νέα κωμωδία του Πολ Φιγκ («Bridesmaids»), η ΜελίσαΜακΚάρθι («Bridesmaids») είναι η Σούζαν Κούπερ, μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA, που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου, και ταυτόχρονα ο αφανής ήρωας πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές. Αλλά όταν ο συνεργάτης της (ΤζουντΛο) εξαφανίζεται και ένας ακόμη κορυφαίος πράκτορας (Τζέισον Στέιθαμ) βρίσκεται επίσης σε κίνδυνο, δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια επικίνδυνη μυστική αποστολή. Τώρα, ως μυστική πράκτορας πλέον, θα χρειαστεί να εισχωρήσει τον κόσμο ενός θανάσιμου εμπόρου όπλων έτσι ώστε να αποτρέψει μια επικείμενη παγκόσμια καταστροφή.

Σφυρίζοντας για τον έρωτα (Playing it Cool)
Είδος ταινίας: Αισθηματική Κομεντί
Ηθοποιοί: Chris Evans, Michelle Minaghan, Topher Grace, Audrey Plaza, Luke Wilson, Anthony Mackie
Ένας συγγραφέας του Χόλλυγουντ αναγκάζεται απο τον αντζέντη του να γράψει μια ρομαντική ταινία. Το μόνο πρόβλημα του… δεν πιστεύει καν στον έρωτα. Η άποψη του όμως θα ανατραπεί όταν θα γνωρίσει μια όμορφη γυναίκα που θα του πάρει τα μυαλά, και θα κάνει τα πάντα για να την διεκδικήσει!

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like