Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Νατάσσα Σχοινά

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

11178218_10153431513886955_5609027683684549866_nΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ο Αριστερόχειρας
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forester Whitaker, Oona Laurence, 50 Cent, Skylan Brooks
Αν και αριστερόχειρας, ο Μπίλι Χόουπ έχει κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας του στο μποξ, χάρη κυρίως στην επιθετική κίνηση “southpaw”. Η ιδανική ζωή του, όμως, καταρρέει όταν η γυναίκα του σκοτώνεται σε ατύχημα και εκείνος βυθίζεται στον εθισμό του στο αλκοόλ, χάνοντας την κηδεμονία της κόρης του. Εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα, ένας πρώην μποξέρ τον παίρνει υπό την προστασία του και τον βοηθά να επιστρέψει στην κορυφή. O Μπίλι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του και να μάθει ότι μερικές φορές ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου είναι ο εαυτός σου…

(trailer: movieytrailers.gr)
Χάρτινες Πόλεις (Paper Towns)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Nat Wolff, CaraDelevingne
Οι “Χάρτινες Πόλεις” είναι μια ιστορία ενηλικίωσης με πρωταγωνιστές τον Κουέντιν και την αινιγματική γειτόνισσά του, Μάργκο, η οποία αγαπούσε τόσο πολύ τα μυστήρια που κατάφερε να γίνει και η ίδια ένα μυστήριο. Μετά από μια ολονύχτια περιπέτεια στην πόλη τους, η Μάργκο ξαφνικά εξαφανίζεται – αφήνοντας πίσω της μυστηριώδη στοιχεία για να τα αποκρυπτογραφήσει ο Κουέντιν. Η έρευνα οδηγεί τον Κουέντιν και τους φίλους του σε μια συναρπαστική περιπέτεια, τόσο ξεκαρδιστική όσο και συγκινητική. Τελικά, για να βρει τη Μάργκο, ο Κουέντιν πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει αληθινή φιλία – και αληθινή αγάπη.

Κατακούτελα (Trainwreck)
Είδος ταινίας Κομεντί
Ηθοποιοί: Colin Quinn, Carla Oudin, Amy Schumer, Josh Segarra, Tilda Swinton, John Cena, Lebron James, Daniel Radcliffe
Η γνωστή για το καυστικό της χιούμορ κωμικός (Inside), υποδύεται μια δημοσιογράφο, που έχει πιάσει συναισθηματικά κι επαγγελματικά πάτο, μην έχοντας κανέναν και τίποτα ουσιαστικό στη ζωή της. Μετά από μια συνέντευξη με έναν επιτυχημένο αθλίατρο, η ζωή της αλλάζει εντελώς και βρίσκεται μπλεγμένη σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγει το προφανές: την ενηλικίωση και τη συναισθηματική δέσμευση μιας σοβαρής, κατά τη γνώμη της, βαρετής, “συμβατικής” σχέσης, αγαπημένο θέμα του σκηνοθέτη. Ο δίμετρος ΛεΜπρόν Τζέιμς σκοράρει τρίποντο στην κωμωδία κι η ΤίλνταΣουίντον δίνει μια ακόμα απολαυστική ερμηνεία.

Το Βασίλειο των Μαϊμούδων (Monkey Kingdom)
Είδος ταινίας: Ντοκιμαντέρ
Ηθοποιοί: Tina Fey
Ένα νεογέννητο μαϊμουδάκι και η μητέρα του προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια ανταγωνιστική κοινωνική ιεραρχία από μαϊμούδες που ζουν στα ερείπια ενός αρχαίου πολιτισμού στα βάθη της ζούγκλας στην Νότια Ασία.

(trailer: feelgoodentment)

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like