Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν. Σχοινά

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

french suiteΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Γαλλική Σουίτα (Suite Franηaise)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Margot Robbie, Eric Godon, Sam Riley, Vincent Doms, Simon Dutton
Γαλλία 1940: η Γαλλική Σουίτα διηγείται την ιστορία της όμορφης Λουσίλ, που περιμένει νέα από τον άντρα της- κρατούμενο πολέμου, ενώ ζει με την αυταρχική πεθερά της. Η ζωή της γίνεται άνω κάτω όταν θα φτάσουν μετανάστες από το Παρίσι, ακολουθούμενοι από ορδές Γερμανών στρατιωτών. Δε μπορεί να αγνοήσει το Μπρούνο, τον όμορφο αξιωματικό που μένει στο σπίτι τους. Μια αγάπη γεννιέται μέσα στην τραγωδία του πολέμου.

(trailer από European Movie Trailers)

Hitman: Πράκτορας Νο.47 (Hitman: Agent 47)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Rupert Friend, Hannah Ware, Zachary Quinto
Ο Πράκτορας No. 47 έχει σχεδιαστεί γενετικά με σκοπό να αποτελέσει την τέλεια φονική μηχανή. Είναι επαγγελματίας εκτελεστής και το όνομά του έχει προκύψει από τα δύο τελευταία ψηφία του barcode που υπάρχει σαν τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού του. Είναι το αποκορύφωμα δύο δεκαετιών έρευνας -και 46 προηγούμενων παρόμοιων πρακτόρων-κλώνων- με αξεπέραστη δύναμη, ταχύτητα, αντοχή και ευφυΐα. Ο τελευταίος του στόχος είναι μια τεράστια εταιρεία που σχεδιάζει να ξεκλειδώσει το μυστικό του παρελθόντος του Πράκτορα No. 47 για να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων με ικανότητες που ξεπερνούν ακόμη και τις δικές του. Ενώνοντας τις δυνάμεις του με μια νέα γυναίκα που μπορεί να έχει το μυστικό για να ξεπεράσουν τους πανίσχυρους και μυστηριώδεις εχθρούς τους, ο Πράκτορας No. 47 έρχεται αντιμέτωπος με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις ρίζες του, αλλά και με τον πιο θανάσιμο εχθρό του σε μια επική μάχη.

Ευχήσου κι όλα γίνονται (Absolutely Anything)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Kate Beckinsale, Simon Pegg, Robin Williams, Terry Gilliam
Ο Νιλ Κλαρκ ήταν μέχρι χθες ένας απλός δάσκαλος αλλά ξαφνικά ανακαλύπτει ότι μυστηριώδεις εξωγήινοι του έχουν χαρίσει μαγικές δυνάμεις – με ένα νεύμα του χεριού του μπορεί να κάνει τα πάντα. Μαθαίνει γερμανικά σε κλάσματα δευτερολέπτου, εξαφανίζει μια ιδιαίτερα θορυβώδη τάξη και κάνει ακόμη και τον σκύλο του να σκεφτεί λογικά και να μιλήσει! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι λύνονται και όλα του τα προβλήματα – τα κόλπα του δημιουργούν απίστευτες αναποδιές, ενώ θα αναγκαστεί να διαλέξει ανάμεσα στον σκύλο του (στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Ρόμπιν Ουίλιαμς) και την γυναίκα που αγαπάει.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like