Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν. Σχοινά

11949495_10153528978596955_7871747904447813556_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Το Χάρισμα (Solace)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Anthony Hopkins, Colin Farrell, Jeffrey Dean Morgan, Abbie Cornish, Marley Shelton
Το FBI προσπαθεί με την βοήθεια ενός πνευματιστή να εντοπίσει έναν ιδιοφυή serialkiller.

The Transporter Refueled
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Ed Skrein, Ray Stevenson, Loan Chabanol, Gabriella Wright, Tatiana Pajkovic
Η γνωστή σειρά ταινιών ανεπανάληπτης δράσης αυτή τη φορά εξελίσσεται στον υπόκοσμο της Γαλλίας. Ο Φρανκ Μάρτιν (ΕντΣκράιν), ο γνωστός οδηγός, είναι διατεθειμένος να μεταφέρει οτιδήποτε σε οποιονδήποτε, αρκεί να αμείβεται καλά. Στο δρόμο του θα βρεθεί η Άννα (ΛόανΣάμπανολ), η αρχηγός μίας ομάδας θηλυκών δολοφόνων, η οποία θεωρεί ότι ο Φρανκ είναι ο κατάλληλος για να “καθαρίσει” μια ομάδα επικίνδυνων Ρώσων.

We Are Your Friends
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Zac Efron, Wes Bentley, Emily Ratajkowski, Jonny Weston, Shiloh Fernadez
Με φόντο τον ξέφρενο κόσμο της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, o Ζακ Έφρον («HighSchoolMusical») είναι ένας νεαρός ταλαντούχος DJ που περνά τις μέρες του αράζοντας με φίλους και τις νύχτες του δουλεύοντας ένα μουσικό κομμάτι που θα βάλει φωτιά στη νυχτερινή ζωή και τα νεανικά κλαμπ. Όλα αυτά αλλάζουν όταν τον παίρνει υπό την προστασία του ο έμπειρος DJ Τζέιμς (ΟυέςΜπέντλεϊ, «TheHungerGames», «Interstellar»), όμως τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Κόουλ ερωτεύεται την κοπέλα του Τζέιμς (Έμιλι Ρατακάουσκι, «GoneGirl»). Με την απαγορευμένη ερωτική σχέση να εντείνεται, ο Κόουλ θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη, την αφοσίωση και το μέλλον για το οποίο προορίζεται, με ηχητική υπόκρουση –τι άλλο;- τα καλύτερα κομμάτια ηλεκτρονικής μουσικής.

Τρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα Γενιά
Είδος ταινίας: Κωμωδία Δράσης
Ηθοποιοί: Ed Helms, Christina Applegate, Skyler Gisondo, Steele Stebbins, Chris Hemsworth, Leslie Mann, Chevy Chase
Η νέα γενιά των Γκρίζγουολντ έρχεται… για να αφήσει το στίγμα της. Στην επόμενη γενιά του «Τρελού Θηριοτροφείου», ο ΕντΧελμς (ταινίες «The Hangover») και η Κριστίνα Άπλγκεϊτ («Παντρεμένοι με Παιδιά», ταινίες «Anchorman») ξεκινούν οικογενειακώς για μια ακόμη εκδρομή, γεμάτη ατυχή, ξεκαρδιστικά περιστατικά. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, και θέλοντας να φέρει πιο κοντά όλη την οικογένεια, ο ενήλικας πλέον ΡάστιΓκρίζγουολντ (Χελμς) θα κάνει έκπληξη στη σύζυγο του Ντέπι (Άπλγκέιτ) και στους δυο του γιους, ένα ταξίδι στο αγαπημένο, οικογενειακό, αμερικάνικο πάρκο, το WalleyWorld.

Τα Μυαλά που Κουβαλάς (Inside Out) Και Μεταγλωττισμένο Και σε 3D
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Amy Poehler, Phyllis Smith, Richard Kind, Bill Hader, Lewis Black, Mindy Kaling, Kaitlyn Dias
Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like