Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν. Σχοινά

11994221_10153544503316955_1367048499_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E. (The Man From U.N.C.L.E.)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Luca Calvani
Στις αρχές του 1960, στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου, ο πράκτορας της CIA, Σόλο και ο πράκτορας της KGB, Κουριάκιν, αναγκάζονται να βάλουν στην άκρη την μακροχρόνια κόντρα τους και αναλαμβάνουν από κοινού μία αποστολή: να σταματήσουν τη διεθνή εγκληματική οργάνωση που έχει ως στόχο την αποσταθεροποίηση της εύθραστης παγκόσμιας ισορροπίας, με τη χρήση πυρηνικών όπλων και πρωτοποριακής τεχνολογίας. Ο μόνος που μπορεί να αποτρέψει την επικείμενη παγκόσμια καταστροφή είναι ένας Γερμανός επιστήμονας, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται… Προκειμένου να τον βρουν και να αποτρέψουν τον πυρηνικό όλεθρο, οι δύο πράκτορες, με μοναδικό σύμμαχο την κόρη του, ξεκινούν έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο.

Η Ρίκι και η Ροκ (Ricki and the Flash)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Meryl Streep, Rick Springfield, Rick Rosas, Joe Vitale, Ben Platt
Η Ricki (Meryl Streep) περισσότερο από κάθε τι άλλο ήθελε να κάνει καριέρα στη ροκ μουσική. Αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της, εγκατέλειψε νωρίς την οικογένειά της. Όταν μια ημέρα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πρώην άντρα της (Kevin Kline), να επιστρέψει σπίτι για να σταθεί στην αποξενωμένη κόρη της Julie (Mamie Gummer) που παίρνει διαζύγιο, έρχεται αντιμέτωπη με όλα τα διλήμματα του παρελθόντος. Όμως η μουσική είναι για αυτήν στάση ζωής. Ακόμα και αυτή την έσχατη στιγμή επιστρατεύει τον μεγαλύτερο έρωτά της, τη ροκ, για να προσεγγίσει τα αποξενωμένα μέλη της οικογένειάς της: τον πρώην άντρα της με τη δεύτερη τέλεια σύζυγο του, τον μεγαλύτερο γιο της (SebastianStan) που ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά δεν σκοπεύει να την καλέσει στον γάμο, και τον μικρότερο που δεν χαίρεται ιδιαίτερα με την επίσκεψή της. Διότι η κιθάρα και η ροκ της ανήκουν με κάθε κόστος, και είναι έτοιμη να το αποδείξει.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like