Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν. Σχοινά

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

12036566_10153559230471955_5005764357881341221_nΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ant-Man/ Και σε 3D
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale
ODr. Hank Pym (Michael Douglas) είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, εφευρέτης του σωματιδίου Pym που αφορά στη σμίκρυνση ανθρώπων, ζώων και πραγμάτων. Είναι επίσης ο πρώτος, σχεδόν μυθικός, Ant-Man. Πιστεύει ότι η τεχνολογία του κινδυνεύει, αφού την εποφθαλμιά ο DarrenCross (Corey Stoll), πρώην προστατευόμενός του που έχει κατασκευάσει μια στολή παρόμοια με αυτή του Ant-Man, το Yellowjacket. Έτσι, επιστρατεύει τον ScottLang (Paul Rudd) έναν ταλαντούχο διαρρήκτη, για να διασφαλίσει το μυστικό της πρωτοποριακής ανακάλυψής του. Για να αυξήσει, όμως, τα ποσοστά επιτυχίας του, ο Scott πρέπει να γίνει ο νέος Ant-Man, ώστε να εκμεταλλευτεί τις υπερδυνάμεις του σούπερ ήρωα: έχει την τρομερή ικανότητα να συρρικνώνεται στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού, μπορεί να επικοινωνεί τηλεπαθητικά και να διατάζει στρατούς από τα συμπαθή αυτά έντομα και διαθέτει τρομερή δύναμη. Οι δυο τους έχοντας να αντιμετωπίσουν επικίνδυνες καταστάσεις και απροσδόκητες παγίδες, πρέπει να επιδείξουν την κατάλληλη ψυχραιμία και αφοσίωση, ώστε να καταστρώσουν παράλληλα ένα σχέδιο που αφορά στη σωτηρία του κόσμου, αλλά και των ίδιων των οικογενειών τους.

Βατικανό: Απόρρητοι Φάκελοι (The Vatican Tapes)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Kathleen Robertson, Alison Lohman, Michael Peña, Djimon Hounsou, Dougray Scott
Η ταινία “The Vatican Tapes” είναι η απόλυτη μάχη του καλού με το κακό, του Θεού με τον Σατανά. Η Άντζελα Χολμς (Ολίβια Τέιλορ Ντάντλεϊ) είναι μια συνηθισμένη 27χρονη, μέχρι που η παρουσία της αρχίζει να έχει ολέθρια επίδραση σε όποιον βρίσκεται κοντά της, προκαλώντας σοβαρά ατυχήματα και θάνατο. Κατά την εξέταση της υποψιάζονται πως είναι δαιμονισμένη, αλλά όταν το Βατικανό καλεστεί για να την εξορκίσει, αποδεικνύεται πως πρόκειται για μια αρχαία σατανική δύναμη, πιο ισχυρή από οτιδήποτε μπορούν να φανταστούν. Ο κλήρος πέφτει στα χέρια του Πάτερ Λοζάνο (Μάικλ Πένα) να εξαπολύσει πόλεμο, όχι μόνο για την ψυχή της Άντζελα, αλλά και για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

Έρωτας χωρίς Δεσμεύσεις (Sleeping with Other People)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Alison Brie, Jason Sudeikis, Jordan Carlos, Margarita Levieva, Adam Brody
Οι ΝεοϋρκέζοιΛέινι και Τζέικ είχαν περάσει μαζί μια βραδιά πριν δώδεκα χρόνια, και η μοίρα τους φέρνει πάλι κοντά σήμερα. Εξακολουθούν όμως να έχουν και οι δύο το ίδιο πρόβλημα που είχαν και τότε: δεν πιστεύουν στη μονογαμία και δε μπορούν να κρατήσουν μια σχέση. Αποφασισμένοι να μείνουν φίλοι, παρότι θέλουν να είναι μαζί, συμφωνούν να κρατήσουν τη σχέση τους πλατωνική- κάτι που βρίσκουν δύσκολο να τηρήσουν.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like