Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν. Σχοινά

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Το Πρόγραμμα (12342639_10153704190621955_8645660876672051754_n)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Ben Foster, Dustin Hoffman, Jesse Plemons, Lee Pace
Ένας Ιρλανδός δημοσιογράφος είναι πεπεισμένος ότι ο Λανς Άρμστρονγκ κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών κατά τη διάρκεια του TourdeFrance. Αρχίζει να ψάχνει εμμονικά αποδείξεις που θα εκθέσουν τον Άρμστρονγκ. Η αληθινήιστορία τηςμεγαλύτερης πλάνηςτου αιώνα.

Δίπλα στη Θάλασσα (By the Sea)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Angelina Jolie, Brad Pitt, Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup
Στο τρίτο σκηνοθετικό της εγχείρημα, η Αντζελίνα Τζολί Πιτ υποδύεται μια πρώην χορεύτρια, τη Βανέσα, και στο ρόλο του κινηματογραφικού συζύγου της, Ρόλαντ, ενός Αμερικανού συγγραφέα, βρίσκουμε το έτερόν της ήμισυ, Μπραντ Πιτ. Απόμακροι συναισθηματικά και αποξενωμένοι ως ζευγάρι, οι δυο τους θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη της Γαλλίας, όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους κατοίκους της και θα κληθούν να αναμετρηθούν με τα μυστικά τους και να λάβουν δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους και την κοινή τους πορεία. Κι όλα αυτά… ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Η Κόρη του Ρέμπραντ
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννης Στάνκογλου, Δήμητρα Ματσούκα, Χρήστος Λούλης, Γιάννης Μπέζος, Αλεξία Καλτσίκη, Νίκος Καρδώνης, Δούκισσα Νομικού
Όλη η ιστορία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας μεγαλοαστικής δεξίωσης, στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και στους υπέροχους κήπους μιας εντυπωσιακής έπαυλης, όπου δίνει το παρόν η αφρόκρεμα της Αθηναϊκής κοινωνίας. Τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα, διακοσμούν μια πλοκή σχεδόν αστυνομική αλλά εξ’ ίσου ξεκαρδιστική, αφού όλα γυρίζουν από την σοβαροφάνεια στη φάρσα, σε μια ταινία που σε τελευταία ανάλυση φωτογραφίζει παραμορφωτικά την ανεκδιήγητη πραγματικότητα που ζούμε, σε μια εποχή που τα όρια μεταξύ του πλαστού και του γνήσιου, είναι κάτι περισσότερο από δυσδιάκριτα.

Ανατριχίλες (Goosebumps)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Ryan Lee, Amy Ryan, Jilian Bell
Η ζωή του νεαρού Ζακ Κούπερ (Ντίλαν Μινέτ) αναστατώνεται μετά τη μετακόμιση από τη μεγαλούπολη σε μία κωμόπολη, αλλά η γνωριμία του με την όμορφη γειτόνισσα του Χάνα ( Οντέγια Ρας) θα του δώσει φτερά. Μόνο που όπως αποκαλύπτεται πατέρας της Χάνα είναι ο μυστηριώδης Ρ.Λ. Στάιν (Τζακ Μπλακ), διάσημος συγγραφέας των bestsellers με τίτλο Ανατριχίλες. Πρόκειται για έναν αινιγματικό καλλιτέχνη, έρμαιο της φαντασίας του, καθώς τα τέρατα που περιγράφει στα βιβλία του είναι αληθινά και ο ίδιος προστατεύει τους αναγνώστες του κρατώντας τα “κλειδωμένα” μέσα στα βιβλία του. Όταν ο Ζακ κατά λάθος τα απελευθερώνει, θα πρέπει ο Στάιν, ο Ζακ και η Χάνα να τα ξαναστείλουν πίσω στις σελίδες απ’ όπου ξεπήδησαν.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like