Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

10665851_10152799615926955_2572870341223839464_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται (Alexander and the terrible, horrible, very bad day)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Jennifer Garner, Steve Carell, Ed Oxenbould
Ο 11χρονος Αλεξάντερ περνάει πραγματικά τη χειρότερη μέρα της μέχρι τώρα ζωής του. Για αρχή, μία τσίχλα έχει κολλήσει στα μαλλιά του, και η μία συμφορά ακολουθεί την άλλη… Η οικογένεια του δεν δείχνει να του συμπαραστέκεται, μέχρι που η κακοτυχία θα μεταδοθεί σε όλα τα μέλη.Τα αδέλφια και οι γονείς του ζουν και αυτοί με τη σειρά τους μια φοβερή, απαίσια, καθόλου καλή, και για την ακρίβεια, πολύ κακή μέρα. Για όσους πιστεύουν ότι το η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται, αυτά είναι απλώς μια παροιμία…

St. Vincent: Ο αγαπημένος μου Άγιος (St. Vincent)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Bill Murray, Naomi Watts, Melissa McCarthy, Jaeden Lieberher, Chris O’Dowd
Ο Μπιλ Μάρεϊ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRANDBUDAPEST) είναι ένας παράξενος, φιλήδονος, αποτυχημένος βετεράνος πολέμου, που μισεί τους πάντες – ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό. Η εμμονή του με τον τζόγο, το αλκοόλ και τα περίεργα πλάσματα της νύχτας, τον οδήγησαν θριαμβευτικά στον πάτο της ζωής και για να καταφέρει πλέον να συνεχίσει να επιβιώνει στην αποτυχημένη και αξιολύπητη καθημερινότητά του, θα αναλάβει να φροντίζει, επί πληρωμή, το δωδεκάχρονο μελαγχολικό αγόρι της διπλανής πόρτας, τον μοναχογιό της φρεσκοχωρισμένης Μελίσα Μακ Κάρθι (ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ).Όπως πολύ εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς, ο “St.Vincent de Van Nys” δεν είναι και το καλύτερο πρότυπο άνδρα και πατέρα για τον νεαρό Όλιβερ. Μέσα από τα πιο βρόμικα καταγώγια και τις επικίνδυνες φυλές της πόλης που κυκλοφορούν αυστηρά και μόνο όταν ο ήλιος εξαφανιστεί, ο μικρός Όλιβερ θα γνωρίσει το πραγματικό πρόσωπο της ζωής αλλά θα αποκτήσει παράλληλα, και τον πρώτο του αληθινό και αφοσιωμένο φίλο. Στον πιο απρόσμενο ρόλο, αυτόν της Ρωσίδας στρίπερ, συναντάμε τη σέξι, Ναόμι Γουότς (THE IMPOSSIBLE).

Σκουπίδια (Trash)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Rooney Mara, Martin Sheen, Wagner Moura, Rickson Tevez, Selton Mello

Ο υπέροχος Στίβεν Ντάλντρι (ΩΡΕΣ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΧΟΡΕΥΤΗΣ) που σκηνοθετεί πάντα με συναίσθημα και ανθρώπινη ματιά ιστορίες που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα του Άντι Μάλιγκαν, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, με σεναριογράφο τον μοναδικό Ρίτσαρντ Κέρτις (ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ…, ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ), ο οποίος ξέρει να “κεντά” στις ανθρώπινες ιστορίες. Η ταινία αφηγείται την ιστορία τριών παιδιών των παραγκουπόλεων (φαβέλες) του Ρίο, τα οποία προσπαθούν να επιβιώσουν, ψάχνοντας για χρήσιμα πράγματα σε μια χωματερή της Βραζιλίας. Πρωταγωνιστούν οι Ρούνεϊ Μάρα, Μάρτιν Σιν και Βάγκνερ Μούρα, οι οποίοι συμπράττουν με τους νεοεμφανιζόμενους ΡίκσονΤέβεζ, Εδουάρδο Λουίς και Γκαμπριέλ Γουάινσταϊν. Όταν μια μέρα θα ανακαλύψουν ένα πορτοφόλι με μια ταυτότητα, έναν διπλωμένο χάρτη, λίγα χρήματα κι ένα κλειδί, τα τρία παιδιά θα μπλέξουν σε μια αληθινή περιπέτεια πολιτικής διαφθοράς αφού, αποφασίζοντας να κρατήσουν το “εύρημά” τους και να κάνουν το σωστό, βρίσκονται στο στόχαστρο της τοπικής αστυνομίας. Ακολουθεί μια σκοτεινή αλυσίδα γεγονότων σε έναν βρόμικο, μουντό κόσμο γεμάτο εικόνες φτώχειας και παραβατικότητας. Σύμμαχοι τους, ένας ιερωμένος και η βοηθός του που βρίσκονται στο Ρίο, στο πλαίσιο μιας ιεραποστολής.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like