Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν. Σχοινά

1622837_10152813685136955_5980033517608088783_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – Interstellar

Είδος ταινίας: Επιστημονική Φαντασία
Ηθοποιοί: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Wes Bentley, Jessica Chastain, Matt Damon, Michael Caine, Mackenzie Foy, Ellen Burstyn

Σε ένα μέλλον όπου το περιβάλλον έχει καταστραφεί, και η τροφή γίνεται όλο και πιο σπάνιο αγαθό, ένα ταξίδι πέρα από το γαλαξία είναι το μόνο που μπορεί να προσφέρει ελπίδα στην ανθρωπότητα.Το INTERSTELLAR εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας εξερευνητών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια.Στην ομάδα των εξερευνητών, το ρόλο του πιλότου αναλαμβάνει ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάθιου Μακ Κόναχι, ο οποίος συνειδητοποιεί πως η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που ξεπερνάει το χρόνο και το χώρο, όταν αφήνει πίσω τα δύο του παιδιά για να ηγηθεί της αποστολής διάσωσης της ανθρωπότητας.

Το νέο κινηματογραφικό αριστούργημα του Κρίστοφερ Νόλαν (Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΙΠΠΟΤΗ, INCEPTION), βασίζεται στις επιστημονικές θεωρίες του παγκοσμίως γνωστού φυσικού, Κιπ Θορν, ο οποίος είναι και συμπαραγωγός της ταινίας. Γυρισμένο μόνο σε φιλμ, το πολυαναμενόμενο INTERSTELLAR αποτελεί μια συναρπαστική ιστορία του διαχρονικού αγώνα του ανθρώπου να κατανοήσει τη θέση του στο σύμπαν.

Η Συγκάλυψη (The Drop)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Tom Hardy, Noomi Rapace, James Gandolfini
Μια μυστηριώδης δραματική ταινία εγκλήματος δια χειρός Μίκαελ Ρόσκαμ (υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθεσίας με το αριστουργηματικό ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ), Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ είναι βασισμένη σε σενάριο του Ντένις Λιχέιν (ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΗ). Ο Μπομπ Σαγκινόφσκι (Τομ Χάρντι) είναι ένας μοναχικός μπάρμαν που βρίσκεται άθελα του μπλεγμένος στον υπόκοσμο του Μπρούκλιν. Ακολουθώντας τις οδηγίες του καταπιεστικού ιδιοκτήτη του μπαρ και ξαδέλφου του, Μαρβ (Τζέιμς Γκαντολφίνι), ο Μπομπ θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ασυνήθιστη περίπτωση ληστείας, προκαλώντας την προσοχή της αστυνομίας η οποία ερευνά το παρελθόν της γειτονιάς του… Εκεί όπου φίλοι, οικογένεια και εχθροί δουλεύουν όλοι μαζί, και προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε κόστος.

Οι Υπερέξι (Big hero 6) Μεταγλωττισμένο – Και με υπότιτλους Και σε 3D
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Φωνές: Ντίνος Σούτης, Χρήστος Θάνος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ακίνδυνος Γκίκας, Φοίβος Ριμένας, Στέλιος Ψαρουδάκης, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Χρήστος Σουριώτης, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Σταύρος Σιούλης, Νεφέλη Τουλιάτου, Δάφνη Μανούσου, Λουκία Μάνδαλη, Χάρις Κυριακίδη

Γεμάτη από το συναίσθημα και το χιούμορ που περιμένει κανείς από τα Walt Disney Animation Studios, η ταινία κινουμένων σχεδίων ΟΙ ΥΠΕΡΕΞΙ είναι μια κωμική περιπέτεια γεμάτη δράση με ήρωα τον Χίρο Χαμάντα, ένα παιδί-θαύμα που ασχολείται με την ρομποτική. Ο Χίρο μαθαίνει πώς να δαμάσει την ευφυΐα του από τον εξίσου έξυπνο μεγάλο αδερφό του, Ταντάσι, και τους φίλους τους: την ΓκοΓκοΤαμάγκο που της αρέσει η αδρεναλίνη και τα επικίνδυνα σπορ, τον υπερβολικά τακτικό Γουασάμπι, την Ξινομελένια που διαπρέπει στη χημεία και τον πωρωμένο με την τεχνολογία Φρεντ. Όταν ένα καταστροφικό συμβάν τους βάζει στο μάτι του κυκλώνα μιας επικίνδυνης συνομωσίας που εξελίσσεται στους δρόμους του Σαν Φρανσόκιο, ο Χίρο στρέφεται στον κοντινότερο σύντροφό του, το ρομπότ Μπέιμαξ, και μεταμορφώνει την ομάδα σε μια συμμορία εξελιγμένων τεχνολογικά ηρώων, αποφασισμένων να λύσουν το μυστήριο.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like