Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν. Σχοινά

10647083_10152718590386955_2689457481792486237_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ : The Equalizer
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Denzel Washington, Marton Csokas, Chloe Grace Moretz
Ο Ρόμπερτ ΜακΚάλ (Ντένζελ Ουάσινγκτον) βάζει τα δυνατά του, για να καταφέρει να προσαρμοστεί σε πιο ήρεμους ρυθμούς ζωής και να απωθήσει από το μυαλό του εικόνες, πρόσωπα και καταστάσεις από το πρόσφατο, ζοφερό παρελθόν. Όταν, όμως, ο ΜακΚάλ γνωρίζει την Τέρι (Κλόι-ΓκρέιςΜορέτζ), μια νεαρή κοπέλα που έχει καταντήσει υποχείριο σκληρών Ρώσων μαφιόζων, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Χωρίς δεύτερες σκέψεις εγκαταλείπει την ήσυχη και αποστασιοποιημένη ζωούλα του και αποφασίζει να εκδικηθεί αυτούς που κακοποιούν και εκμεταλλεύονται τους αδύναμους. Η άρτια εκπαίδευση που έχει λάβει θα του φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στον νέο ρόλο που πρόκειται να αναλάβει. Όταν κάποιος έχει ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν έχει που να στραφεί, ο ΜακΚάλ θα σταθεί στο πλευρό του. Γιατί, απλώς, είναι ο Equalizer, αυτός που επαναφέρει τα πράγματα στη φυσική τους θέση.

The guest
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί:Dan Stevens, Sheila Kelley, Maika Monroe
Ο Βρετανός πρωταγωνιστή της σειράς “Ο Πύργος του Ντάουντον”, ΝτανΣτίβενς, κάνει μία σκοτεινή στροφή σε αυτό το περιπετειώδες θρίλερ.Η ιστορία ακολουθεί τον Ντέιβιντ, έναν φιλικό και εξυπηρετικό νεαρό στρατιώτη, ο οποίος φτάνει στο κατώφλι της πόρτας της οικογένειας Πίτερσον, λέγοντάς τους ότι είναι φίλος του γιου τους, που χάθηκε στο καθήκον. Οι Πίτερσον υποδέχονται τον Ντέιβιντ στο σπίτι τους, αλλά και στη ζωή τους. Όταν όμως αρχίζουν ξαφνικά να πεθαίνουν άνθρωποι στην πόλη, η έφηβη κόρη τους, η Άννα, αρχίζει να αναρωτιέται αν κρύβεται ο Ντέιβιντ πίσω από όλα αυτά. Όταν οι υποψίες της Άννα γίνονται όλο και πιο έντονες, θα καταφέρει τελικά να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά της ή θα είναι πια αργά;

Jacket la mechanique du coeur (με υπότιτλους) (Το παιδί με την κουρδιστή καρδιά)
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Ηθοποιοί: Mathias Malzieu, Olivia Ruiz, Grand Corps Malade
Εδιμβούργο 1874. Ο Ζακ γεννιέται την πιο κρύα μέρα του κόσμου και η καρδιά του παραμένει κατεψυγμένη. Ο Δρ. Μαντελάιν σώζει την καρδιά του αντικαθιστώντας την με ένα μηχανικό ρολόι. Ο Ζακ θα μπορέσει να επιβιώσει αρκεί να ακολουθήσει τρεις κανόνες: πρώτον, να μην το αγγίζει με τα χέρια του, δεύτερον να ελέγχει το θυμό του και τρίτον και κυριότερο, να μην ερωτευτεί ποτέ. Η συνάντησή του, όμως με τη δεσποινίδα Ακάσια, μια μικρή τραγουδίστρια του δρόμου, θα ανεβάσει τους ρυθμούς του ρολογιού. Απελπισμένος να τη βρει, ο Ζακ μας παρασέρνει, ως Δον Κιχώτης, σε μια ρομαντική αναζήτηση από τις λίμνες της Σκωτίας μέχρι το Παρίσι και την Ανδαλουσία.

Για πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like