Οι υγρές σκιές ματιών είναι the best next thing

Οι λάτρεις της ομορφιάς φαίνεται να παθαίνουν εμμονή κάθε φορά που μια καινούργια παλέτα σκιών, βγαίνει στα ράφια των καταστημάτων. Ειδικά με εκείνες που έχουν συλλογική αξία, όπως εκείνες της Urban Decay ή  της Too Faced. Και πώς να μην αγαπάμε λίγο περισσότερο τις παλέτες, όταν μπορούμε να δημιουργήσουμε τόσα διαφορετικά στυλ, μιας και περιέχουν σκιές σε διάφορες υφές, για να μας ξυπνήσουν την έμπνευση. Ωστόσο αξίζει να θυμόμαστε ότι οι σκιές σε μορφή σκόνης δεν είναι η μόνη μας επιλογή, και σήμερα είμαστε εδώ για μια ωδή στις υγρές σκιές.

Το ότι αγαπάμε το μακιγιάζ, δεν σημαίνει πως δεν έχουν βρεθεί και ημέρες που βαριόμαστε να βάλουμε ακόμα και μάσκαρα. Για όλες εκείνες τις ημέρες λοιπόν, οι υγρές σκιές που συνήθως εφαρμόζονται με τα δάχτυλα ή ακόμα και με aplicateur, είναι η λύση στο πρόβλημά μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζονται επιπλέον εργαλεία ομορφιάς. Εφαρμόζονται εύκολα, στεγνώνουν γρήγορα και είμαστε σίγουρες, πως δεν θα τρέξουν για αρκετές ώρες. Είναι συχνά ανθεκτικές ακόμα και στα δύσκολα σημεία όπως η κόγχη και η εσωτερική γωνία του ματιού, ενώ μπορούν να διαρκέσουν όλη την ημέρα (και μερικές φορές και τη νύχτα) χωρίς να χάσουν την έντασή τους.

Ένας άλλος λόγος για να αγαπάμε τις υγρές σκιές ματιών είναι ότι δίνουν μια λιωμένη και σχεδόν φθασμένη μεταλλική εμφάνιση, κάτι που ελάχιστες σκιές σε μορφή σκόνης μπορούν να προσφέρουν. Φυσικά, όσοι δεν θέλουν να δουν τις ακριβοπληρωμένες παλέτες τους να καταλήγουν στο καλάθι των αχρήστων, μπορούν να αναμείξουν τις δύο υφές μεταξύ τους. Και αν κάτι τέτοιο, σας μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, σας προτείνουμε να εφαρμόσετε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια υγρή σκιά, που θα λειτουργήσει ως βάση και από πάνω να περάσετε ταμποναριστά μια σκιά σε σκόνη. Πειραματιστείτε με τα χρώματα και δημιουργήστε τις δικές σας αγαπημένες εμφανίσεις.

Extra tip: Με αυτό τον τρόπο, το smokey σας, θα κρατήσει περισσότερο.

Είστε έτοιμοι να τις δοκιμάσετε; Διαλέξαμε τις δικές μας αγαπημένες, που θα σας στείλουν σήμερα για ψώνια.

You may also like