Οι 5 καλύτερες συμβουλές για το 1ο ραντεβού (για άνδρες & γυναίκες)

b144979dc7071a7832083b583d07a9bfΜετά από ενδελεχή μελέτη των συμβουλών που δίνουν οι guru των σχέσεων, παρατηρήσαμε ότι δεν ισχύουν τα ίδια για τις γυναίκες και για τους άνδρες. όμως ψάξαμε ακόμα περισσότερο και βρήκαμε ποιοι είναι οι πέντε κανόνες που μπορούν να εφαρμοστούν και στα δύο φύλα, ώστε να θεωρηθεί πετυχημένο το πρώτο ραντεβού.

*Να είστε ανοιχτόμυαλοι:
Ο πιο βασικός κανόνας που ακούσαμε και από τις δύο πλευρές είναι να πηγαίνετε σε κάθε ραντεβού χωρίς προκαταλήψεις. Ο ιδανικός σύντροφος μπορεί τελικά να είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν που είχατε φανταστεί και τελικά να ταιριάζετε. Όλοι έχουμε μία ιδέα για το τι αποζητούμε στον άλλο, αλλά ρωτώντας ζευγάρια μεγάλης ηλικίας, που είναι παντρεμένοι πάνω από 50 χρόνια, οι “σύντροφοι ζωής” δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που αρχικά ζητούσαν.

*Μην googlαρετε πριν το ραντεβού:
Στην εποχή  της Google και του Facebook, είναι εύκολο να μπείτε στον πειρασμό για να κάνετε μία μικρή έρευνα πριν το πρώτο ραντεβού. Μην το κάνετε!!! Θα έχετε μία λανθασμένη εντύπωση για το άτομο αυτό και μπορεί να σχηματίσετε άποψη , χωρίς καν να το γνωρίζετε…

*Μην κουβαλάτε “μπαγκάζια” του παρελθόντος:
Αποφύγετε να μιλήσετε για παλαιότερες σχέσεις ή άσχημες εμπειρίες… Κάντε αυτές τις συζητήσεις μετά από αρκετά ραντεβού…αφήστε λίγο μυστήριο και ζήστε το παρόν!

*Να είστε ειλικρινείς όταν μιλάτε για εσάς:
Μπορείτε με διπλωματικό τρόπο να αποφύγετε κάποια θέματα που σας “ενοχλούν”, αλλά το να ξεκινήσετε μία σχέση που βασίζεται στο ψέμα, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα!

Αποχωρίστε την κατάλληλη στιγμή:
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι μεγάλης διάρκειας το πρώτο ραντεβού. Συναντηθείτε για έναν καφέ ή ένα γεύμα, πριν αρχίσετε να σχεδιάζετε το επόμενο. Ζητήστε συγνώμη και πείτε “γεια”. Γιατί να μην έχει λόγο ο μέλλων σύντροφος να ανυπομονεί για την επόμενη συνάντηση;

Πηγή: εδώ

You may also like