Οι Gigolo… πρώτοι στις προτιμήσεις των γυναικών!

gigoloΣυνεχώς αυξανόμενος είναι ο αριθμός των γυναικών που προτιμούν ή αναγκάζονται να πληρώσουν άνδρες συνοδούς, κυρίως γιατί είναι τόσο απασχολημένες από τους φρενήρεις καθημερινούς ρυθμούς τους ώστε να βρουν χρόνο και κουράγιο να εμπλακούν και δει να ανταπεξέλθουν σε μια κανονική σχέση.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές των πανεπιστημίων του Λάνκαστερ και του Μάντσεστερ, στο πλαίσιο έρευνας για την σεξουαλική συμπεριφορά του σύγχρονου ανθρώπου.

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα λοιπόν η πλειονότητα αυτών των γυναικών είναι μεταξύ 35 και 50 ετών και ψάχνει για μια σύντομη επαφή.

Οι ερευνητές με βάση τα στοιχεία της έρευνας υποστηρίζουν ότι τα προηγούμενα 5 χρόνια, η ζήτηση για άνδρες «συνοδούς» τριπλασιάστηκε ξεπερνώντας σε ρυθμό αύξησης την αντίστοιχη για τις γυναίκες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μαρτυρία των συνοδών οι οποίοι λαμβάνοντας μέρος στην έρευνα δήλωσαν πως πολλές γυναίκες πλήρωναν πέραν του σεξ και για λίγη συντροφιά, ενώ υπήρχαν κι εκείνες οι οποίες παρότι βρίσκονταν σε σχέση, πλήρωναν συνοδούς για λίγες ώρες ερωτικής απόλαυσης που θα προσέθεταν λίγο αλατοπίπερο στην σεξουαλική τους ζωή.

Πηγή: newsbeast.gr

You may also like