Οι hot τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι…

Θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος το καλοκαίρι πριν από όλους; Follow us…

Η σχεδιαστική ομάδα της ΆLE συνεχίζει τη λογική που ξεκίνησε την σεζόν που μας πέρασε, και δημιουργεί για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 τρεις σειρές, χτίζοντας ακόμα περισσότερο, το minimal & urban chic χαρακτήρα του brand, οι οποίες περιλαμβάνουν μέσα όλες τις μεγάλες τάσεις και παρουσιάζονται μέσα από το φωτογραφικό φακό τριών εξαιρετικών φωτογράφων, του Γιάννη Μπουρνιά, του Γιώργου Καπλανίδη και του Γιώργου Βελισσάρειου.

Στη σειρά De-construction οι εντάσεις «παίζουν» με τους όγκους και τις υφές των ρούχων. Το layering προσαρμόζεται στους κανόνες του minimal chic, εστιάζοντας στην κομψότητα, ενώ η κυριαρχία του λευκού και του μαύρου είναι αδιαμφισβήτητη. Η Emotion είναι η πιο συναισθηματική σειρά της νέας συλλογής, και πηγάζει από την ευαισθησία των floral patterns! Η πιο loose σειρά της ‘ALE, για αυτή τη σεζόν, είναι η Shades, η οποία εγκαταλείπει το φορμαλισμό για χάρη της θηλυκότητας! Οι Vintage δαντέλες, οι διαφάνειες -ακόμη και στα twin sets, οι μεταλλικές υφές και η έμφαση στο χρώμα είναι οι κυρίαρχες τάσεις στη σειρά – κι όταν λέμε χρώμα εννοούμε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου σε ένα σύνολο!

Αισθησιασμός και κομψότητα συναντιούνται στη νέα κολεξιόν της Women’ Secret, για «προχωρημένες» νύφες.

Στη νέα bridal κολεξιόν πρωταγωνιστούν τα λεπτά υφάσματα, οι λεπτομέρειες και η δαντέλα. Μεταξένιες υφές σε ρόμπες και νυχτικά από δαντέλα, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα πιο ρομαντικά looks. Στη συλλογή προστίθενται και ψηλόμεσα σλιπάκια, εμπνευσμένα από την glamorous δεκαετία του 1950. Επιπλέον κυριαρχούν ιδιαίτερα trendy κομμάτια όπως ζαρτιέρες και χιαστί τιράντες.

Safari look, λαμπερά και ζωντανά χρώματα, γεωμετρικά και ακανόνιστα μοτίβα, κλασικό raw denim, είναι οι τάσεις που αναμένεται να κυριαρχήσουν τη φετινή σεζόν και να καθορίσουν τους κανόνες του στιλ την άνοιξη του 2018, που μπορούμε να βρούμε στο  εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Athens.

-Η κλασική τάση ταιριάζει σε όλα τα γούστα, παίζοντας σε μπεζ, χακί και γήινες χρωματικές παλέτες, το Safari look σας κάνει να φαίνεστε τολμηροί και ταυτόχρονα ultra chic.

-Το απόλυτο hit της άνοιξης είναι σίγουρα οι συνδυασμοί έντονων χρωμάτων και το αγαπημένο όλων των fashion addicts, το colour blocking. Ήρθε η στιγμή να παίξετε με το στιλ σας και να συνδυάσετε το κόκκινο, με το μπλε και έντονο κίτρινο σε αξεσουάρ, παπούτσια και ρούχα.

-Τα brands και οι σχεδιαστές αρχίζουν και πειραματίζονται ακόμα περισσότερο με το denim. Ψηλόμεσα παντελόνια, ίσιες γραμμές, σκισμένα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, σηματοδοτούν την επιστροφή του τζιν στις κορυφαίες τάσεις της άνοιξης.

You may also like