Οι Jonah Hill & Emma Stone σε μία διαφορετική πραγματικότητα (+video)

Το ξέρουμε καλά, το μυαλό μας είναι ένας πολύπλοκος υπολογιστής. Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν κάποιος σας έδινε την επιλογή να… “διορθώσετε” το μυαλό σας με ένα πειραματικό φάρμακο, χάρη στο οποίο θα μπορούσατε να ζήσετε τη ζωή που ονειρευόσασταν;

Έντεκα χρόνια μετά από το “Superbad”, ο Jonah Hill συναντά ξανά την Emma Stone, αυτή τη φορά στα τηλεοπτικά πλατό για το “Maniac” που, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Netflix, θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν δύο εθελοντές για τη δοκιμή ενός πειραματικού φαρμάκου το οποίο υπόσχεται πως μπορεί να επανορθώσει τα όποια προβλήματα του μυαλού, έτσι ώστε να μπορέσουν να ζήσουν την ιδανική ζωή. Η σειρά θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και βασίζεται στην ομότιτλη σειρά νορβηγική παραγωγής, ενώ την παραγωγή αλλά και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Cary Joji Fukunaga (“True Detective” tv show και “Jane Eyre, 2011).

Μπορεί το παραπάνω trailer να έχει περισσότερο το ρόλο teaser αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τη νέα σειρά!

You may also like