Οι pro.plus.ma. arkitektones στο 100% Hotel Show

Το αρχιτεκτονικό γραφείο pro.plus.ma arkitektones, με έδρα στην Αθήνα και στην Ερμούπολη, συμμετέχει στην ανατρεπτική έκθεση 100% HotelShow. Με την δυναμική τους παρουσία στην έκθεση, οι αρχιτέκτονες Μιχαήλ Προβελέγγιος και η Ευγενία Μαντά, ιδρυτές του γραφείου, θέλουν να προάγουν τον διάλογο για την προώθηση της καινοτομίας, της διάσωσης της πολιτιστικής κληρονομιάς, της δημιουργικότητας και της ανάπτυξης στους τομείς της αρχιτεκτονικής, καθώς και στον ευρύτερο κατασκευαστικό κλάδο.

Σουίτα 7ου ορόφου Ιασώ, Μαρούσι

Σουίτα 7ου ορόφου Ιασώ, Μαρούσι

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στο 100% HotelShow, παρουσιάζουν μια σειρά από αντιπροσωπευτικά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως το project Plexisπου διακρίθηκε για τον συνολικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό μια πρότυπης honeymoon σουίτας, το μεγαλοπρεπές Κέντρο Θεραπείας και Ευεξίας ex-LazzarettoWellnessCenter στην Ερμούπολη της Σύρου,την πολυτελή σουίτα του 7ου ορόφου του μαιευτηρίου Ιασώ καθώς και το project Meetmeinthe Garden,για τα βραβεία Biennale Interieur 2014, που καλλιεργεί μέσα από τον σχεδιασμό αξίες, όπως η φιλοξενία και ο διαπολιτισμικός διάλογος.

Χώρος SPA στον Αlpha Skyscraper, Hudson River New York

Χώρος SPA στον Αlpha Skyscraper, Hudson River New York

 

Οι pro.plus.ma arkitektones ασχολούνται επίσης με την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών κατοικιών. Το γραφείο καινοτομεί προσφέροντας αποκλειστικά μια συμβουλευτική υπηρεσία γνωστή ως Date Your Architect. Πρόκειται για το εξειδικευμένο τμήμα Αρχιτεκτονικής Ανακαίνισης και InteriorDesign, το οποίο ασχολείται με την άμεση προσέγγιση και επίλυση των αρχιτεκτονικών σας ερωτημάτων, με στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας.

Hotel Lounge, Αττική

Hotel Lounge, Αττική

 

PLEXIS Honeymoon Suite

PLEXIS Honeymoon Suite

Πρόσφατα το γραφείο εγκαινίασε το παράρτημά του στην Ερμούπολη της Σύρου για να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις στα νησιά των Κυκλάδων.

Χώρος SPA στο κέντρο θεραπείας και ευεξίας exLazzaretto - WellnessCenter στην Ερμούπολη

Χώρος SPA στο κέντρο θεραπείας και ευεξίας exLazzaretto – Wellness Center στην Ερμούπολη

logo_proplusma arkitektonesΗ έκθεση 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί 7-9 Φεβρουαρίου 2015 στο MEC (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο) Παιανίας.

Περισσότερα για τους  pro.plus.ma arkitektones  μπορείτε να διαβάσετε  πατώντας εδώ

Επίσης μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα τους στο facebook 

You may also like