Οι Prodigy στη Θεσσαλονίκη

Οι Prodigy θα εμφανιστούν στις 13 Σεπτεμβρίου, στο Παλαί ντε Σπορ, και θα δώσουν το σύνθημα με το ‘World’s On Fire”, για να ξεκινήσει ξέφρενος χορός.

Το γκρουπ θα παίξει για το κοινό της Βόρειας Ελλάδας αγαπημένα τραγούδια, όπως τα “Breathe”, “Voodoo People”, “Poison”, “Omen”, “Invaders Must Die”, “Smack My Bitch Up”, “Take Me to the Hospital”, “Firestarter” αλλά και τραγούδια από το καινούργιο album που ετοιμάζουν.

Οι Prodigy, που φέτος κλείνουν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ Experience, αγαπούν το ελληνικό κοινό και το αναγνωρίζουν σαν ένα από τα πιο θερμά του κόσμου.

Οι Prodigy έχουν πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια δίσκους, έχουν πειραματιστεί με τα πάντα και έχουν εξελίξει τον ήχο τους. Το συγκρότημα των Liam Howlett, Keith Flint και Maxim ξεκίνησε σαν underground rave συγκρότημα, υπήρξε πρωτοπόρο του λεγόμενου big beat, στέφθηκαν βασιλιάδες της dance σκηνής και συνδυάζοντας το rave, με την techno και τα breakbeats, την ηλεκτρονική ροκ και τα punk φωνητικά έφτασαν σήμερα να θεωρούνται ένα από τα καλύτερα rock live acts του πλανήτη.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Prodigy στη Θεσσαλονίκη έχει ήδη ξεκινήσει.

Πηγή: http://www.ant1online.gr

You may also like