Ο έμμηνος κύκλος 28 ημερών μιας γυναίκας σε 2 λεπτά (video)

Tι συμβαίνει στο σώμα μας τα χρόνια που έχουμε έμμηνος ρύση; Σίγουρα οι ορμόνες παίζουν μαζί μας και με τα νεύρα μας και πολλές μέρες κάποια συμπτώματα είναι πιο έντονα. Σε κάποιες γυναίκες τα φαινόμενα διαρκούν περισσότερο ή λιγότερο, αλλά υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά σε όλες μας.  Άλλωστε, οι 28 ημέρες είναι απλά ο μέσος όρος καθώς σε κάποιες ο κύκλος διαρκεί 26 ημέρες ενώ σε άλλες 32.

Ημέρα 1-2: Ο κύκλος ξεκινά, τα οιστρογόνα είναι χαμηλά, νιώθεις κούραση. Κράμπες στην κοιλιά, τώρα πρέπει να κάνεις χαλαρή γυμναστική για να ξεπεράσεις τα συμπτώματα.

Ημέρα 3-5: Η περίοδος τελείωσε, η ενέργειά σου επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα,  τα οιστρογόνα αυξάνονται, νιώθεις γεμάτη και έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο.

Ημέρα 6-9: Τα οιστρογόνα συνεχίζουν να είναι υψηλά, το πρόσωπό σου δείχνει συμμετρικό, η επιδερμίδα σου λάμπει,η τεστοστερόνη αυξάνεται κι εσύ τα βγάζεις πέρα με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις μια χαρά.

Ημέρα 10-13: Τα οιστρογόνα είναι στο απόγειό τους, νιώθεις πιο σέξι και γόνιμη, οι οργασμοί είναι πιο έντονοι, κι εσύ είσαι πιο αισιόδοξη και κοινωνική.

Ημέρα 14: Ωορρηξία.Η ωοθήκη απελευθερώνει το ωάριο που δεν έχει γονιμοποιηθεί και οι ορμόνες πέφτουν απότομα.

Ημέρα 15- 18: Νιώθεις κουρασμένη, απαισιόδοξη, τα συναισθήματά σου αλλάζουν

Ημέρα 19 -22: Tα οιστρογόνα πέφτουν, η προγεστερόνη και τεστόστερόνη έχουν διακυμάνσεις, το δέρμα σου είναι λιπαρό και η επιδερμίδα σου ευαίσθητη. Φρόντισε να τρέφεσαι υγιεινά.

Ημέρα 23- 25: Η αύξηση της προγεστερόνης προκαλεί φούσκωμα και η λίμπιντό σου είναι πεσμένη. Δεν θέλεις να κάνεις τίποτα, είσαι πεσμένη.

Ημέρα 26-28: Καταπολέμησε τα αρνητικά συναισθήματα και το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο με γυμναστική.

Για τις “δύσκολες” λοιπόν μέρες της περιόδου, έρχεται η  Always® να μας παρουσιάσει τη ΝΕΑ Always Platinum, μία νέα γενιά σερβιέτας που προσφέρει εκπληκτική απαλότητα και μοναδική προστασία χάρη στο πρωτοποριακό, μαλακό της κάλυμμα με 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά. Πρόκειται για μία επαναστατική σειρά γυναικείας προστασίας, ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που θέλουν να τα έχουν όλα και να απολαμβάνουν κάθε μέρα του μήνα χωρίς συμβιβασμούς.

Ο δραστήριος τρόπος ζωής των γυναικών σήμερα, παρουσιάζει κάθε μέρα και μια νέα πρόκληση.
Είτε είναι μητέρες ή αδερφές, είτε σύζυγοι ή φίλες, ή όλα αυτά μαζί, χρειάζεται να φροντίζουν για τα πάντα, να δίνουν λύσεις, να αποφασίζουν, να επιλέγουν.

Και κατά τη διάρκεια της περιόδου τους η απόφαση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, αφού πρέπει να επιλέξουν μεταξύ απαλότητας ή προστασίας για την προσωπική τους φροντίδα.

Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα και στην περίοδο σου;

Η Νέα σειρά Always Platinum έρχεται να βάλει τέλος σε αυτό το δίλημμα, προσφέροντας:

 Μαλακό κάλυμμα με 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά για προστασία από πλαϊνές διαρροές και απίστευτη αίσθηση απαλότητας

 Ακόμα μεγαλύτερη προστασία από διαρροές, χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό της με ενισχυμένο πυρήνα απορροφητικότητας

 Τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών που κλειδώνει τις οσμές για αίσθηση φρεσκάδας

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή σειρά γυναικείας φροντίδας, με έμφαση στη λεπτομέρεια και τη θηλυκότητα, ειδικά σχεδιασμένη να εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και άνεση.

You may also like