Ο απόλυτος οδηγός της απολέπισης είναι εδώ…

Θέλετε να μάθετε πώς θα αποκτήσετε λείο πρόσωπο; Για αρχή, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ξηρή, νεκρή συσσώρευση κυττάρων του δέρματος που βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματός σας, και εμποδίζει τα προϊόντα σας να δουλέψουν σε βάθος. Για να σας βοηθήσουμε, σχεδιάσαμε έναν οδηγό για την σωστή και αποτελεσματική απολέπιση του προσώπου.

Εάν έχετε δοκιμάσει ποτέ την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας σε μια ξηρή επιδερμίδα, ξέρετε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι. Με τόσα νεκρά κύτταρα, δύσκολα μπορεί να υπάρξει χώρος για ενυδατική κρέμα, με αποτέλεσμα το δέρμα σας να απέχει κατά πολύ από εκείνο το φωτεινό, λείο και απαλό που έχετε φανταστεί.

Είστε πρωτάρες στην απολέπιση του προσώπου; Κανένα πρόβλημα! Η απολέπιση προσώπου περιλαμβάνει τη χρήση ενός προϊόντος, το οποίο είναι σχεδιασμένο είτε για να διασπάσει χημικά είτε για να απομακρύνει φυσικά τη νεκρή συσσώρευση των κυττάρων του δέρματος από την επιφάνεια του δέρματός σας. Με τον τρόπο αυτό, το δέρμα μπορεί όχι μόνο είναι καθαρότερο αλλά και να το αισθάνεστε φρέσκο και απαλό. Ενώ μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προετοιμασία του δέρματος για τα επόμενα βήματα του skincare σας. Παρόμοια με το δέρμα στο σώμα σας, το δέρμα στο πρόσωπό σας μπορεί επίσης να παρουσιάσει ξηρότητα και μπορεί να ωφεληθεί από την απολέπιση μία ή δύο φορές την εβδομάδα ώστε να διατηρήσει την εμφάνιση της καλύτερης εκδοχής του.

Η συστηματική αποφυγή της απολέπισης, θα οδηγήσει σε θαμπό και ξηρό δέρμα. Όσες κρέμες και ορούς και αν χρησιμοποιείτε. Επί πλέον, η άνιση υφή του, μπορεί να δυσκολέψει την εφαρμογή του μακιγιάζ σας. Τα καλά νέα είναι ότι, με την απολέπιση του προσώπου, μπορεί να επιτευχθεί το μαλακό, απαλό και εύπλαστο δέρμα που πάντα ονειρευόσασταν. Μπορείτε να επιλέξετε ένα φυσικό απολεπιστικό με σακχαρόζη, όπως το Smooth Sugar Scrub Nourish της  L’Oréal , με 100% φυσικής προέλευσης συστατικά απολέπισης που αναδεικνύει μια φρέσκια, λαμπερή και απαλή επιδερμίδα. Κατάλληλο για πρόσωπο και χείλη, ιδανικό για απολέπιση και ταυτόχρονη φροντίδα της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε το, με απαλή κυκλική κίνηση προς τα επάνω και να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του προϊόντος.

Μετά την απολέπιση, ήρθε η ώρα της ενυδάτωσης. Επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα που προορίζεται για τον δικό σας τύπο δέρματος και κάντε απαλό μασάζ με ανοδικές κινήσεις. Αυτό βοηθά στην καλύτερη διείσδυση του προϊόντος μετά από τον καθαρισμό και την απολέπιση.

Ενώ η απολέπιση του δέρματός σας μπορεί να αποκαλύψει ένα νέο, ακτινοβόλο δέρμα που κρύβεται κάτω από όλη αυτή τη συσσώρευση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, είναι πολύ σημαντικό να είστε επιμελής όσον αφορά την εφαρμογή και την εκ νέου εφαρμογή αντηλιακού με SPF ευρέως φάσματος. Εάν η καθημερινή χρήση SPF δεν είναι ήδη συνήθεια, ήρθε η ώρα να την κάνετε.

You may also like