Ο εύκολος τρόπος εφαρμογής του eyeliner

Πολλές φορές οι φίλες μου μου έχουν εκφράσει την επιθυμία να τους δείξω έναν απλό και εύχρηστο τρόπο εφαρμογής  του eyeliner. Στο σημερινό μου άρθρο θα σας δείξω βήμα βήμα πόσο εύκολη διαδικασία είναι το eyeliner και είμαι σίγουρη ότι θα τη λατρέψετε.

  1. Βήμα

Φροντίζω να έχω καθαρίσει τέλεια το πρόσωπό μου, ώστε να έχω απομακρύνει κάθε είδους λιπαρότητα και να δείχνω φρέσκια και λαμπερή.

  1. Βήμα

Εφαρμόζω ως βάση στα μάτια μου και κάτω από τα μάτια μου το fakeup hydrating under eye concealer και το dandelionshy beam liquid highlighter της Benefit Cosmetics. Αυτομάτως “φεύγει” όλη η κούραση ή το ξενύχτι από το προηγούμενο βράδυ.

  1. Βήμα

Περιποιούμαι τα φρύδια για να έχουν το τέλειο σχήμα χρησιμοποιώντας το gimme brow volumizing eye brow gel της Benefit Cosmetics. Για να πετύχω το σωστόeyeliner πρέπει τα φρύδια μου να είναι ίδια και να δείχνουν όσο πιο φυσικά γίνεται.

  1. Βήμα

Χρησιμοποιώντας το μολύβι ματιών aqua eyes της Makeup For Ever δημιουργώ μία πολύ λεπτή γραμμή από εκεί που σταματάει το φρύδι μου διαγώνια στο μάτι μου. Αυτό είναι το μυστικό για να δείχνουν τα μάτια μας ανοδικά και να πετύχουμε το cat eye effect.

  1. Βήμα

Στη συνέχεια παχαίνω σιγά σιγά τη γραμμή φροντίζοντας όταν φτάσω στην εσωτερική γωνία του ματιού μου να είναι αρκετά λεπτή. Το eyeliner ΠΡΕΠΕΙ πάντοτε να είναι παχύτερο στην εξωτερική γωνία του ματιού και πιο λεπτό στην εσωτερική.

  1. Βήμα

Για να έχω πιο βαθύ και έντονο βλέμμα αφού ολοκληρώσω το eyelinerτοποθετώ καφέ σκιά στο κόκκαλο του ματιού και τη σβήνω με ένα πινελάκι για έχω ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα.

  1. Βήμα

Φυσικά δεν παραλείπω την αγαπημένη μου they’re real! lengthening mascara της Benefit Cosmetics. Ένα eye makeup δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς γενναίες δόσεις mascara.

  1. Βήμα

Τέλος, για να δείχνω απόλυτα φυσική, φρέσκια και ελαφρώς sunkissed τοποθετώ στα ζυγωματικά μου το καινούριο αγαπημένο μου προϊόν  που δεν είναι άλλο από το GALifornia sunny golden pink blusher της Benefit Cosmetics.

Ελπίζω οι συμβουλές μου να σας φάνηκαν αρκετά χρήσιμες και εύκολες και θα σας αποχαιρετίσω με την ακόλουθη ευχή:“May your winged eyeliner next time be sharp enough to kill a man”.

Κείμενο: Βαλεντίνα Παπαλάμπρου

You may also like