Ο Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ γιορτάζει 30 χρόνια στη μουσική!

Λάκης Παπαδόπουλος

Το ελληνικό ροκ αντέχει! Στις 5 Ιουνίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι με αφορμή τα 30 χρόνια συνεχούς πορείας στην ελληνική ροκ μουσική σκηνή και όχι μόνο, του Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ ή κατά κόσμον, Λάκη Παπαδόπουλου.

Πολλά τα τραγούδια που έχει γράψει για άλλους και πολλά αυτά που τα αγαπήσαμε με την βραχνή και αισθαντική φωνή του, αλλά είναι ακόμα περισσότεροι οι φίλοι του που θα έρθουν στο Γκάζι για να τον τιμήσουν. Όμως, όπως είναι λογικό, δε γινόταν να έρθουν όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Στο πλευρό του Λάκη θα βρεθούν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Αρλέτα, Γιάννης Γιοκαρίνης, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Δήμου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μανώλης Μητσιάς, Μπλε, Σάκης Μπουλάς, Οnirama και Δημήτρης Πουλικάκος. Μεγάλος απών ο Δημήτρης Μητροπάνος που είχε – φυσικά- προσκληθεί αλλά έφυγε αιφνίδια από τη ζωή στις 17 Απρίλη.

Τραγούδια όπως “Κουρσάρος”, “Σερενάτα”, “Ήσυχα βράδια”, “Για να σ΄ εκδικηθώ”, “Παλιό Παλτό”, “Και θα χαθώ”, “Το παλιό μου παλτό”, “Πάρε πασά μου” και άλλα που μέχρι σήμερα ακούγονται σαν να είναι καινούρια.

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για μένα. Δεν είμαι καλός σ’ αυτά. Δε χωράνε αυτά που θέλω να πω σε σημειώματα. Δε μπορώ εύκολα να στριμώξω αυτά που νοιώθω σε λέξεις. Ξέρω, όμως, ότι νοιώθω ευλογημένος, γιατί η μεγάλη μου αγάπη για τη μουσική μεταφράστηκε σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Σ’ αυτό βοήθησαν οι σπουδαίοι στιχουργοί και ποιητές που μού δάνεισαν το λόγο τους και οι σπουδαίοι τραγουδιστές που τα ερμήνευσαν.

Θα είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για μένα, να σας δω όλους εκεί!

Με την αγάπη μου

Λάκης – Με τα Ψηλά Ρεβέρ – Παπαδόπουλος»

Τιμές Εισιτηρίων: 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ στην είσοδο.

Πηγή: http://www.protothema.gr

You may also like